Virginia Woolf - Christina Hesselholdt

Klassisk dannelse (4:4) EKSKLUSIVT FOR STUDENTS ONLY! Vi har dæmpet lyset på den stemningsfulde Gamle Læsesal og giver dig mulighed for at nyde et glas vin eller en kop kaffe, mens vi begiver os tilbage til svundne tiders skelsættende litteratur og tænkning.

onsdag 24. april 2019 kl. 17:00 Den gamle læsesal

Vi åbner for tilmelding i første halvdel af april 2019.

Kun for studerende! Få direkte besked, når tilmelding til serien 'Klassisk dannelse' åbner ved at skrive dig op til Students Only!-nyhedsbrevet her.
Tilmeld dig arrangementet via nyhedsbrevet

 
Christina Hesselholdt fortæller om sin passion for forfatteren Viginia Woolf

Virginia Woolf (1882-1941) var en engelsk forfatter og feminist. Hun betragtes som en af de vigtigste modernistiske forfattere fra det 20. århundrede og som en af de første til at arbejde med bevidsthedsstrømmen som fortælleteknisk greb. Værker som Mrs. Dalloway (1925), To the Lighthouse (1927) og The Waves (1931) er oversat til adskillige sprog og betragtes som nogle af modernismens hovedværker.

Christina Hesselholdt
 cand.phil. i litteraturvidenskab og desuden uddannet fra Forfatterskolen, hvor hun også siden har undervist.

Virginia_Woolf_1902_George_Charles_Beresford_foto-Filippo_Venturi_wikiVirginia Woolf, 1882-1941

Hun debuterede i 1991 med romanen Køkkenet, gravkammeret & landskabet. Sammen med bl.a. Solvej Balle, Christina Hesselholdt, Helle Helle, Katrine Marie Guldager og Simon Fruelund nævnes hun ofte i forbindelse med 90'ernes minimalisme. Har modtaget flere priser, senest Det Danske Akademis Store Pris 2018.

Arrangementet præsenteres af Students Only!, Det Kgl. Biblioteks kulturnetværk for studerende. Meld dig ind og få rabatter og sidste øjebliks-tilbud på kultur i Den Sorte Diamant - og bliv inviteret til eksklusive særarrangementer.