Ledige stillinger på Det Kgl. Bibliotek

Få et opdateret overblik over aktuelle jobmuligheder på biblioteket.

Kirkebybroen. Det Kgl. Bibliotek, Kbh.

Foto: Laura Stamer

I processen bruger vi et rekrutteringssystem, hvor du blandt andet skal registrere dine oplysninger, vedlægge ansøgning og cv. Klik på den stilling, du ønsker at søge.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Bliv informeret, når vi slår stillinger op.

Vær opmærksom på, at vi ikke modtager uopfordrede ansøgninger.

Fra ansøgning til job

Søger du en stilling hos os, begynder ansættelsesprocessen, når du indsender din ansøgning online.

Når vi har en stilling slået op, gennemgår vi løbende ansøgningerne. Det betyder, at vi kan sende en invitation til samtale, kort tid efter ansøgningsfristen er udløbet. Vi sender invitationen som email.

Ansættelsesprocessen består typisk af en til to samtaler.
 
Til den første samtale møder du ansættelsesteamet. Teamet består oftest af tre til fire personer. Typisk deltager den leder, som vil blive din umiddelbare leder, hvis du får stillingen, samt to til tre medarbejdere inden for det felt, som stillingen er slået op i. Samtalen er en dialog, hvor vi kan lære hinanden bedre at kende.

Indkalder vi dig til endnu en samtale, kan du blive bedt om at løse en opgave, som du skal fremlægge resultatet af, når vi mødes igen. Desuden kan du også blive bedt om at gennemføre en personlighedstest inden samtalen.

Til den anden samtale møder du teamet igen samt en kollega fra HR. Vi giver dig feedback på din personlighedstest, og du har igen mulighed for at stille de spørgsmål, du har.

Kort tid efter samtale nr. to giver vi dig besked, om du har fået jobbet.