Pige der peger på loft
På Diamantjagten kan du oplev alle bibliotekets eventyrligheder.

Foto: Malthe Ivarsson

Den Store Diamantjagt

Drag ud på Den Store Diamantjagt og find Visdommens Diamant i Det Kgl. Biblioteks eventyrlige bygninger. En oplevelse med fri entré for børn i alderen 6-12 år og deres voksne.

På et hemmeligt sted i Det Kgl. Bibliotek findes Visdommens Diamant - en diamant, som kun de vise kan finde! Visdommens Diamant er kilden til klogskab, og at finde den kræver mod, nysgerrighed og samarbejde.

Praktisk information

Det koster ikke noget at tage på Den Store Diamantjagt, og aktiviteten er især god for børn i alderen 6-12 år og deres voksne.

Du deltager ved at hente en eventyrtaske i bibliotekets butik i Den Sorte Diamant.

Den Store Diamantjagt er et fast tilbud i Den Sorte Diamant, og det kan opleves i bygningens åbningstid. Bemærk, at vi har lukket på søn- og helligdage.

Alle nysgerrige børn og deres voksne kan gå på jagt efter Visdommens Diamant i bibliotekets skattejagt, Den Store Diamantjagt.

Med kompas, kort, lommelygte og eventyrtaske går Den Store Diamantjagt rundt i bibliotekets bygninger. 

På turen oplever I bibliotekets eventyrlige arkitektur, mens I sammen laver sjove opgaver og udfordrende aktiviteter. 

I kan for eksempel tyde dragernes magiske sten, få et sug i maven fra en glasbro i 5. sals højde, hilse på Grundtvig, finde de vise elefanter og opleve magien i de gamle, hvælvede sale.

Foto: Malthe Ivarsson

1 / 3

Foto: Malthe Ivarsson

2 / 3

Foto: Malthe Ivarsson

3 / 3

Støttet af Augustinus Fonden.

Kultur i Diamanten

Hold dig opdateret om koncerter, talks, udstillinger, foredragsforestillinger og mange andre kulturtilbud i Den Sorte Diamant i nyhedsbrevet Kultur i Diamanten. Udkommer 1-2 gange månedligt.