Musikfestdage uden tekst
Afholdt

Foto: Det Kgl. Bibliotek

Musikfestdage i Diamanten – Partout

Tag med til en overdådig musikfest og få et væld af musikalske oplevelser over to dage i Den Sorte Diamant. Køb partoutbillet her og få svar på alle dine praktiske spørgsmål.

Musikfestdage i Diamanten er et tag-selv-bord af klassiske koncerter i hele Den Sorte Diamant. Oplev 35 koncerter på syv scener til første udgave af den nye to-dages festival.

Få et væld af musikalske oplevelser, når Den Sorte Diamant bliver fyldt med musik – fra gallakoncert i Dronningesalen over pop-up koncerter på Kirkebybroen til intime solokoncerter i det store hus' hemmelige krinkelkroge.
Til Musikfestdage kan du opleve en række internationale verdensnavne samt Danmarks anerkendte ensembler og unge talenter. Sammen vil de folde den klassiske musiks mangfoldighed ud i Den Sorte Diamant og den gamle biblioteksbygning over to dage i et overflødighedshorn af helt særlige musikalske oplevelser.

Oplev blandt andre

Kunstnerne tæller både veletablerede danske og internationale ensembler som Tessa Lark (USA), Matthias Loibner (AUS), Nataša Mirković (SLO), Aleksandra Dzenisenia (BY/ FR), Trio con Brio Copenhagen og Fauré Kvartetten (DE), samt musikere fra Danmarks store talentmasse. Derudover vil der også være plads til indslag fra andre af kulturens kanter som for eksempel skuespiller Søren Sætter-Lassen fra Det Kongelige Teater og værkintroduktioner ved musikformidler Mathias Hammer.

Se programmet for hver dag og køb endagsbilletter

Festdagene løber over to dage. Fredag og Lørdag. Du kan se programmet for hver enkelt dag her og købe endagsbilletter.

July

Mad og drikke til enhver smag

Diamantens café disker op med et stort udvalg til både frokost, aftensmad, snacksulten og alle former for tørst - fra formiddagskaffe til vin. Cafeens menu byder på forårsfriske serveringer som kornotto med asparges og vesterhavsost, kyllingesalat med perlebyg, brislinger med surdejsbrød og grillet citron samt veganske salater. Cafeen tager hensyn til gængse allergier og kostønsker.

Praktisk information

Få svar på alle dine praktiske spørgsmål vedrørende Musikfestdage i Diamanten.

Fredag 31. maj kl. 17-22

Lørdag 1. juni kl. 11-22

Du kan enten købe endagsbilletter til fredag eller lørdag, eller en partoutbillet, som giver adgang begge dage. 

Din billet skal byttes ud med et armbånd, når du ankommer til Den Sorte Diamant. Det gør du lige inden for hovedindgangen, hvor der vil stå en medarbejder klar til at tage imod dig. 

Dit armbånd giver adgang til alle koncerterne i programmet på den pågældende dag. Men kapaciteten på de forskellige lokaliteter i biblioteket er skiftende. Derfor sker adgang efter først-til-mølle-princip. De fleste steder kan der max være 90 personer ad gangen, så kom i god tid, hvis du vil sikre dig en plads! 

Der er garderobeskabe i stueetagen til venstre for hovedindgangen. Skabene er gratis at bruge og betjenes via en valgfri firecifret pinkode. Der er også en åben garderobe, som du kan benytte på eget ansvar. Det er ikke tilladt at medbringe store tasker i udstillingslokalet.

På Søren Kierkegaards Plads er der mulighed for handicapparkering tæt ved indgangen til Diamanten. 

Der er enkelte områder i den gamle del af biblioteket, hvor det ikke er muligt at komme hen i kørestol uden hjælp fra en ansat. Særligt programpunkterne "Turen" og "Lyden af gys" er svære at deltage i som kørestolsbruger. Det er muligt at deltage i de øvrige programpunkter. Kontakt os, hvis du har spørgsmål. 

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad og drikke til Musikfestdage i Diamanten. Vi henviser til vores café, som i anledningen disker op med et stort udbud til både frokost, aftensmad, snacksulten og alle former for tørst - fra formiddagskaffe til vin.

Rejser du til København for at deltage i Musikfestdage og har du brug for overnatning? Vi henviser til de mange gode hoteller omkring os. Der er et væld af muligheder i forskellige prisklasser - fra Wakeup og Danhostel til Nobis og Admiral Hotel og mange andre.

Musikfestdage i Diamanten er sponsoreret af Augustinus Fonden, Beckett-Fonden, William Demant Fonden, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond og Knud Højgaards Fond.

Kultur i Diamanten

Hold dig opdateret om koncerter, talks, udstillinger, foredragsforestillinger og mange andre kulturtilbud i Den Sorte Diamant i nyhedsbrevet Kultur i Diamanten. Udkommer 1-2 gange månedligt.