Bestil digitalisering af musik- og lydudgivelser til privat brug

Kan de mange musiktjenester ikke hjælpe med den sjældne indspilning eller lydoptagelse, du leder efter? Så kan du bestille en digitalisering fra vores musik- og lydsamlinger.

Medarbejder blandt reoler med lakplader

Foto: Thomas Søndergaard

Til privat brug kan du bestille digitalisering af musik- og lydudgivelser fra vores samlinger. Udgivelserne skal være fremstillet i Danmark og ikke længere kunne købes i almindelig handel, hvilket inkluderer streaming- og downloadtjenester.

Format Pris
mp3-fil Kr. 240,- per lydfil ekskl. moms

Vi sender kopien til dig via e-mail, når vi har modtaget din betaling via MobilePay. MobilePay-nummeret er 241 549, og butikken hedder Informationen Det Kgl. Bibliotek Aarhus.

Ekspeditionstiden er 10 arbejdsdage.

Bestil digitalisering af musik- og lydudgivelser

Send venligst kun én bestilling pr. udgivelse/album/plade.

Lydkopien fremsendes som mp3-fil pr. mail, når vi har modtaget din betaling. Betal via MobilePay-nummeret 241549 - modtageren hedder Informationen Det Kgl. Bibliotek Aarhus.

Kontaktoplysninger

Navn er påkrævet
Adresse er påkrævet
Postnummer er påkrævet
By er påkrævet
Enter an email address
Ved at bruge denne formular accepterer jeg, at Det Kgl. Bibliotek opbevarer og behandler de personoplysninger, jeg sender, til at håndtere bestillingen og kontakte mig. er påkrævet

Personoplysningerne slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Du kan til enhver tid kan trække dit samtykke til opbevaring af dine personoplysninger tilbage. Dette kan ske ved at kontakte os.  Læs mere i vores privatlivs- og persondatapolitik.