Mad og drikke på Victor Albecks Vej, Aarhus
I kantinen kan du få frisk morgenmad, en velsmagende frokost eller snacks til den lille sult.

Foto: Thomas Søndergaard
Vores kantine tilbyder et bredt udvalg af lune retter, lækre salater, street food, sandwich og forskellige kager, og i vores café kan du købe kaffe og te.
Vi har sølvmærke i økologi, og vi tænker i bæredygtighed.
Morgenmad kl. 8-10:30
Frokost kl. 11-13:30
Kagebord og grab and go: 13:30-17:30
Bemærk at det ikke er muligt at reservere et bord.
Kantinens menuplan
Uge 27 (30. juni til 4. juli)
Mandag | Det varme: Beluganaise med penne, frisk oregano, citrontimian og revet parmesan Side dish: Blomkålssuppe med sprøde croutoner |
---|---|
Tirsdag | Det varme: Marokkansk gryde af tomater, løg, kikærter og squash serveret med bulgur Side dish: Bagte tomater og rødløg med basilikumsolie, mozzarella og knas |
Onsdag | Det varme: Red curry med søde kartofler, bønnespirer, bambusskud, forårsløg og kokosmælk hertil bulgur Side dish: Fransk løgsuppe med ostebrød |
Torsdag | Det varme: Chili sin carne med belugalinser og kidneybønner serveret med fraiche og ris Side dish: Blomkål gratineret med ost og rasp, hvidløg og urter |
Fredag | Det varme: Tikka masala af rodfrugter serveret med ris og yoghurt Side dish: Papadums og mango chutney |
Lørdag 10-13 | Lukket |
Uge 28 (7. juli til 11. juli)
Mandag | Det varme: Madagaskar gryde med peberfrugter, bønner, tomater og hvidløg serveret med ristede kartofler |
---|---|
Tirsdag | Det varme: Indisk gryde med blomkål, kikærter og garam masala serveret med bulgur |
Onsdag | Det varme: Green curry med minimajs, peberfrugt og kokosmælk, hertil ris |
Torsdag | Det varme: Svampegryde med fløde, peberfrugter, perleløg og squash serveret med pasta penne |
Fredag | Det varme: Indisk dhal gryde med kokosmælk og linser serveret med ris og mynteyoghurt |
Lørdag 10-13 | Lukket |
Uge 29 (14. juli til 18. juli)
Mandag | Det varme: Fransk løggryde af rødløg, perleløg og forårsløg serveret med kartoffelmos og syltede rødbeder |
---|---|
Tirsdag | Det varme: Kikærte-/mungbønne tagine med bulgur og skyr |
Onsdag | Det varme: Spaghetti bolognese serveret med jalapenos og parmesan |
Torsdag | Det varme: Curry med gule linser, æbler og ananas, hertil ris med røget paprika |
Fredag | Det varme: Chiligryde med peberfrugter, bønner og rodfrugter, hertil ristede kartofler |
Lørdag 10-13 | Lukket |
Uge 30 (21. juli til 25. juli)
Mandag | Det varme: Linsegryde med løg, urter og rodfrugter serveret med jamz |
---|---|
Tirsdag | Det varme: Indisk gryde med blomkål, kikærter og garam masala serveret med bulgur |
Onsdag | Det varme: Green curry med minimajs, peberfrugt og kokosmælk, hertil ris |
Torsdag | Det varme: Svampegryde med fløde, peberfrugter, perleløg og squash serveret med pasta penne |
Fredag | Det varme: Indisk dhal gryde med kokosmælk og linser serveret med ris og mynteyoghurt |
Lørdag 10-13 | Lukket |
Uge 31 (28. juli til 1. august)
Mandag | Det varme: Panang af butternut squash og rodfrugter, serveret med ris og yoghurt |
---|---|
Tirsdag | Det varme: Ratatouille af tomater, squash, aubergine, peberfrugter og rødløg. Serveret med græske kartofler |
Onsdag | Det varme: Kikærte- og linsegryde med løg, rodfrugter og bønner serveret med bulgur vendt i urtepesto |
Torsdag | Det varme: SPasta ala creme med ristede svampe, rødløg, trøffelolie og parmesan |
Fredag | Det varme: Stroganoff af østershatte og champignon, tomater og rødløg, serveret med ristede kartofler og syltede rødbeder |
Lørdag 10-13 | Lukket |
Lørdagsbrunch
Lørdagsbrunch kl. 10-13.
87 kr. for voksen, børn under 10 år halv pris.
Tilkøb af kød 18 kr.
Det er ikke muligt at reservere bord.
Caféen
Caféen finder du i stueetagen. Der er adgang til aviser og tidsskrifter, og det er muligt at købe te og kaffe ved en ubemandet kaffebar. Hvis kaffebaren mangler for eksempel mælk eller kaffe, skal du kontakte kantinen. Ved alle andre fejl udenfor kantinens åbningstid skal du kontakte vores leverandør JDE-kaffe på telefon 7931 3826.
Medbragt mad
Du er velkommen til at nyde din egen medbragte mad ved bordene i forhallen. Køleskabe til opbevaring af madpakker og adgang til kogende vand findes på 1. og 2. sal ved siden af Stilheden 1 og 2.
Tænkepausen i kælderen er indrettet med tekøkken, køleskabe, micro-ovne og quookers til fri afbenyttelse.