Blåskader fra Birds of America

Foto: John James Audubon / Det Kgl. Bibliotek

SKATTE i Det Kgl. Bibliotek

Udforsk Det Kgl. Biblioteks største skatte ganske gratis i vores faste udstilling SKATTE.

En udstilling med de fineste, smukkeste, vigtigste og mest værdifulde af Det Kgl. Biblioteks klenodier. Fra de ældste håndskrifter til den støt stigende strøm af digital kulturarv på internettet.

Gå på opdagelse i perler fra samlingerne indenfor naturvidenskab, filosofi, kortlægning, musik med meget mere – eller zoom ind på en række fremtrædende danskere og kig i Søren Kierkegaards brev til sin forlovede, Karen Blixens eget manuskript eller H.C. Andersens dagbog.

Skattejagt i udstillingen - For børn og deres voksne

Som noget særligt kan børn og deres voksne tage sammen på skattejagt i udstillingen! Her skal I løse opgaver, finde vej og tale om jeres egne skatte. Undervejs følger i skattekortet og finder ikke bare én men mange skatte. 

Få udleveret det gratis skattekort i Diamantens butik. 

Udstillingen formidles desuden til børn med et helt børneformidlingsspor, så også de yngste kan opleve og forstå Danmarks store skatte. I finder børneteksterne på iPad'en tættest på skatten. 

Kultur i Diamanten

Hold dig opdateret om koncerter, talks, udstillinger, foredragsforestillinger og mange andre kulturtilbud i Den Sorte Diamant i nyhedsbrevet Kultur i Diamanten. Udkommer 1-2 gange månedligt.