Bestil tid til dit besøg på Studiesalen i Søborg

For at benytte Studiesalen og det samlingsmateriale som du kun kan se dér, skal du bestille en tid via formularen på denne side

Studiesalen i Søborg, interiør

Foto: Thomas Søndergaard

Vælg hvornår du vil besøge os, og husk at bestille det materiale du gerne vil se i bibliotekssystemet.

Bestil tid senest kl. 14 sidste hverdag før besøget. Er du endnu ikke bruger, skal du før tidsbestilling melde dig ind her.

Bestil tid på Studiesal Søborg

Vælg dato for dit besøg er påkrævet
Du kan kun vælge en dag ad gangen, men du må gerne bestille tid flere gange
Antal gæster er påkrævet
Omfatter dit besøg flere end blot dig selv?
Dit navn er påkrævet
Enter an email address
Formål med dit besøg er påkrævet
Ved at bruge denne formular accepterer jeg, at Det Kgl. Bibliotek opbevarer og behandler de personoplysninger, jeg sender, til at håndtere bestillingen og kontakte mig. er påkrævet
Personoplysningerne slettes eller anonymiseres løbende, efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Du kan til enhver tid kan trække dit samtykke til opbevaring af dine personoplysninger tilbage. Dette kan ske ved at kontakte os. Læs mere i vores privatlivs- og persondatapolitik.

Særligt for privatarkiver

Ved ønske om adgang til privatarkiver yngre end 75 år med analogt materiale gælder:

 

Det Kgl. Bibliotek giver brugere adgang mod, at der anføres et formål med tilgangen til arkivet, og at der underskrives en erklæring om tavshed for de persondata, de måtte møde i arkiverne.

 

Såfremt biblioteket vurderer, det er nødvendigt, vil du snarest modtage 2 blanketter du skal udfylde og indsende. Hvis anmodningen om arkivadgang accepteres af Det Kgl. Bibliotek, vil du få besked om, at materialet er ekspederet frem til dig til brug i Studiesalen.

 

Læs mere om adgang til yngre arkivalier.