Emmanuel Macron på Det Kgl. Bibliotek

Europas fremtid

tirsdag 28. august 2018 kl. 15:40 Dronningesalen
FOTO: SOAZIG DE LA MOISSONNIERE
FOTO: SOAZIG DE LA MOISSONNIERE

Den franske præsident Emmanuel Macron og statsminister Lars Løkke Rasmussen vil den 28. august i Dronningesalen debattere Europas fremtid i en Q&A-dialog med danske studerende. Lykke Friis, korrespondent og tidligere prorektor, vil moderere debatten.

Emmanuel Macrons besøg på Det Kgl. Bibliotek vil desuden stå i Søren Kierkegaards tegn. Den franske præsident vil umiddelbart inden arrangementet i Dronningesalen få fremvist et udvalg af de originale Kierkegaard-manuskripter, der opbevares på Det Kgl. Bibliotek. 

Arrangementet i salen er først og fremmest åbent for medlemmer af Det Kgl. Biblioteks studenter-netværk Students Only! samt studerende fra Københavns Universitet. Desuden vil et antal billetter være tilgængelige for offentligheden via Det Kgl. Biblioteks webside. 

Arrangementet, der er et samarbejde mellem Københavns Universitet, Udenrigsministeriet, Den Franske Ambassade, Statsministeriet og Det Kgl. Bibliotek, vil blive streamet til en række folkebiblioteker i hele landet, bl.a. i Herning, Odense, Horsens, Kolding, Aarhus, Silkeborg, Aalborg, Holbæk, Sønderborg, Slagelse, Svendborg, Middelfart, Vejle, Aabenraa, Roskilde, Sorø, Hjørring, Marstal, Tønder, Rønne, Haderslev, Thisted, Fredericia, Frederiksberg og Ørestad.

Arrangementet foregår på engelsk.

Brug #MacronDK når du deler oplevelsen.

UDSOLGT