Jesper Kyd & computerspilsmusik

Særarrangement

onsdag 4. juni 2014 kl. 17:00 Dronningesalen
Foto: Fitz Carlile

Del eventen på Facebook

Vi åbner et vindue ind til computerspillets fascinerende univers, når den verdenskendte computerspilskomponist til bl.a. Hitman og Assassin's Creed gæster Diamanten

Jesper Kyd flyver direkte ind fra sit hjem i Californien og sætter sig i stolen overfor P6 Beats Carsten Holm, til en snak om computerspilsmusikkens teknik, historie og kompleksitet og Holm er ikke i tvivl om betydningen af Kyds Danmarksbesøg:

"Udover at være en af de mest produktive danske komponister, har Jesper Kyd et godt øre for stemninger og drama - og går op i spændende instrumenteringer, når han svinger sig ud i indspilninger med store orkestre. Knægten fra Hørsholm har været i gang med musikken til computerspil, film og tv-serier lige siden 90'erne, og det er en unik chance et dansk publikum har, for at møde Jesper Kyd, der er en af scenens mest ombejlede komponister."

Det filmiske touch
Kyds kompositioner lægger sig meget op af den klassiske musikgenre, som man kender fra de store Hollywood-blockbustere, men det kompliceres yderligere i spillets verden da musikken ændrer sig, alt efter de valg gameren træffer. 

Carsten Holm og Jesper Kyd vil under samtalen spille eksempler på forskellig computerspilsmusik som Kyd selv har komponeret, og de vil primært tale om Kyds musik til Assassin's Creed II, for at underbygge deres fortælling. Der vil også være mulighed for publikum for at stille spørgsmål direkte til Jesper Kyd.

Spillekonsoller og øl
Før og efter samtalen vil der være mulighed for at spille det nye computerspil Watch Dogs, der udkommer d. 27. maj på Playstation 4 spilkonsoller i Atriet foran Dronningesalen og købe en øl fra café øieblikket. 

MELD DIG TIL HER

Husk at vælge to billetter hvis du vil have en ledsager med!
OBS: En tilmelding til arrangementet er også en tilmelding til Students Only!