Aftenen før valget

Debataften i Diamanten

mandag 5. november 2012 kl. 19:00 Dronningesalen
Politisk debataften i anledning af det amerikanske præsidentvalg

Kom med til en aften med en dybdegående, politisk debat!

D. 6. november er der præsidentvalg i USA, og aftenen inden inviterer Students Only! tre tidligere udenrigsministre: Uffe Ellemann-Jensen, Niels Helveg Petersen og Mogens Lykketoft på scenen til diskussion om valg, indflydelse og kampagner. Debatten bliver modereret af USA-ekspert og journalist Torsten Jansen, der vil tale med de tre tidligere ministre om emner som blandt andet indflydelse og valgkampagner. Torsten Jansen vil blandt andet komme omkring spørgsmål som: Hvordan har de tidligere amerikanske valg influeret den danske valgkamps form? Hvordan har tidligere valg i USA haft indflydelse på de danske udenrigsministre? Og så vil de naturligvis komme med kommentarer til dette års valg.

Students Only! giver danske studerende mulighed for at komme med til en højaktuel og eksklusiv debat dagen før det amerikanske valg med nogle af Danmarks bedst kendte og højtprofilerede tidligere udenrigsministre: Uffe Ellemann-Jensen (1982-1993), Niels Helveg Petersen (1993-2000) og Mogens Lykketoft (2000-2001) i anledning af det amerikanske præsidentvalg.
 

TILMELDING
Send en mail med emnet "VALG" og dit navn til studentsonly@kb.dk. Det er først-til-mølle, og du er først sikret en plads, når du har modtaget en bekræftelsesmail.
Kun én tilmelding per medlem. - Og som sædvanlig er en tilmelding til arrangementet også en tilmelding til Students Only!