Cirkus cirkus cirkus!

Er du også ret vild med cirkus? Så kom med når Den Sorte Diamant i efterårsferien åbner dørene op for alle cirkusglade børn og deres voksne

lørdag 19. oktober 2019 kl. 10:00 - 15:00 Gamle Læsesal i Den Sorte Diamant

Cirkus_Miehe_gri-1868 (004)

Vi er dykket ned i bibliotekets arkiver og har fundet en række fascinerende og spændende materialer om cirkus. Derfor vil vi gerne invitere dig med indenfor i bibliotekets flotte, gamle og magiske læsesal, hvor netop cirkus er omdrejningspunkt for en masse fede aktiviteter!

Du kan blandt andet deltage i mange forskellige cirkuslege. Du kan f.eks. teste dine evner som slangemenneske i en særlig udgave af Twister, og du kan udfordre din balance og gå på line i en særlig forhindringsbane.

I det kreative værksted kan du slippe din indre kunstner løs og lave din egen cirkuskæphest med et flot fjerprydet hovedtøj.

Du må heller ikke gå glip af den hylende morsomme klovn Tapé! Han kigger forbi og opfører sit komiske, akrobatiske og ikke mindst jonglerende show. Gennem kropssprog og mimik understreget af musik og lyd hylder Tapé det kropslige udtryk og begejstrer både store og små med sin optræden.

Så tag dine venner, søskende, forældre og bedsteforældre med til en hyggelig og skæg dag på Det Kgl. Bibliotek. Arrangementet finder sted d.17., 18. og 19. oktober i uge 42 fra kl. 10 - 15 i Den Sorte Diamant. Arrangementet er et drop-in arrangement, så kom forbi når I har tid, og bliv så længe I har lyst.

Målgruppe: børn i alderen 5-12 år og deres voksne

Gratis entré