Kære 2013 ...

Lyt&Skriv i den gamle læsesal NYTÅRSFORSÆT-UDGAVE!

onsdag 16. januar 2013 kl. 22:00 Læsesal Nord
Den gamle læsesal omdannes for en aften til en scene for musik og fordybelse

Vi indbyder til endnu en unik aften i læselampernes grønne skær, hvor du, akkompagneret af behagelige toner fra musikerkollektivet ILK, kan reflektere over året 2012 og kigge frem mod 2013.

Vær for en aften ’ikke til stede’ på det store globale netværk, og vær i stedet fuldkommen til stede i øjeblikket, reflekter og nedfæld dine tanker – som der for en gangs skyld ikke er andre, der får lov til at hverken se eller like.

Vi gentager vores populære Lyt&skriv-koncert fra sidste år - denne gang med fokus på nytårsforsættet:

Inden 2013 for alvor kommer igang, omdanner vi en sen aftentime efter lukketid Det Kongelige Biblioteks historiske gamle læsesal til et rum for tanker og refleksioner, der ikke har noget med hverken problemformulering eller pensumlister at gøre. Alle gæster får tildelt deres egen plads med pen og papir, mens musikerkollektivet ILK på kontrabas, saxofon, guitar, klaver og trompet fylder salen med musik, der skal inspirere til fordybelse. Hvad betød 2012 for dit liv? Hvad optager dig lige nu? Hvad vil du dyrke i 2013?

Papiret, som gæsterne vil få udleveret, er af typen Svensk Akriv, som bruges af arkiver og biblioteker til materialer, som skal langtidsbevares.Dine tanker netop denne aften om netop dette tidspunkt i dit liv, vil du kunne gemme i dit personlige arkiv for eftertiden.

Musikerkollektivet ILK: Kasper Tranberg (trompet), Nils Davidsen (kontrabas), Søren Kjærgaard (klaver), Stephan Sieben (guitar)
 

TILMELDING NØDVENDIG:
Arrangementer er udsolgt


Adgang til arrangementet:

Det er ikke muligt at få plads på aftenen. Der er kun adgang for folk, der er tilmeldt på mail på forhånd og har fået en bekræftelse på mail.


Åbn som PDF