Første fase af flytning til nyt magasin er afsluttet

2. januar 2023 bliver det igen muligt at bestille de kulturarvsmaterialer, som har været under flytning siden sommeren 2022.

Mand i rød sweater sætter forsigtigt en bog på en hylde.

Foto: Atle Clausen

Første fase af flytningen af materiale til Vinge ved Frederikssund er ved at være ved vejs ende. 2. januar 2023 bliver det igen muligt at bestille materiale.

Enkelte samlinger er ikke helt på plads på hylderne i starten af 2023. Derfor kan der i januar og februar være enkelte samlinger, som ikke er tilgængelige. Derudover skal betjeningen i det nye magasin i Vinge køres ind, og der kan derfor forekomme forsinkelse i levering af materialer.

Kontakt os gerne, hvis du oplever problemer med adgang til materialer.

Flytningen af materialer til det ny opførte Vingemagasin sker for at sikre kulturarvens bedst mulige opbevaringsbetingelser, så den kan bevares for eftertiden. Magasinet er bygget med bæredygtige materialer og løsninger, der giver lavt energiforbrug og lave driftsomkostninger.

Næste og sidste fase af flytningen til Vinge bliver gennemført i efteråret 2023. Her vil en række samlinger være utilgængelige i en periode på to-tre måneder. Vi informerer yderligere, når denne flyttefase nærmer sig.

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du vil høre mere om adgang til materialer i forbindelse med flytningen.