Gå til hovedindhold

Danmarks Kunstbibliotek

Danmarks Kunstbibliotek holder til på Charlottenborg Slot. Her kan du bruge læsesalen og låne materialer om kunst- og arkitekturhistorie, kunstteori og museologi.

Danmarks Kunstbibliotek Roberto Fortuna

Faciliteter

På bibliotekets læsesal kan du sidde og arbejde. Her findes desuden en lang række oversigts- og opslagsværker til brug på stedet. Læsesalen er en stillelæsesal. 

Der er desuden pladser på biblioteket, som kan bruges til gruppearbejde, loungeområder med sofaer og computere med adgang til elektroniske resurser. Der er strøm ved pladserne i bogsamlingen og læsesalen.

Der er mulighed for at låne et skab i op til to måneder ad gangen, hvor du kan opbevare de bøger, du kun benytter på biblioteket.
 

Der er trådløs adgang for bærbare pc'er i hele biblioteksområdet.

Der er direkte, handicapvenlig adgang fra gårdspladsen. Fra bibliotekets centralhal er der lift op til læsesalen og ned til toiletterne i kælderen, hvor der også er et handicaptoilet.

Regler for brug af biblioteket

  • Tasker, frakker m.m. kan anbringes i skabene ved indgangen på eget ansvar. Dagsskabene kræver tyve kroner i depositum til at aflåse.
  • Mobiltelefonsamtaler må ikke føres på læsesal.
  • Læsesalen er en stillelæsesal.
  • Børn må gerne besøge biblioteket sammen med en voksen, men må ikke være til gene for de øvrige besøgende.
  • Bibliotekets medarbejdere forbeholder sig ret til at gennemse tasker, såfremt disse har været medbragt i publikumsområderne.

Andet

Hvis du har brug for andre oplysninger, kan du finde mere information på kunstbib.dk

Danmarks Kunstbibliotek
Nyhavn 2
1051 København K

Find vej med rejseplanen

Åbningstider

Mandag-torsdag: 11-17:30
Fredag: 11-16
Lørdag-søndag: Lukket