Gå til hovedindhold

Mediestream

Mediestream giver online adgang til vores unikke digitale samlinger af historiske aviser, radio- og tv-udsendelser samt tv- og biografreklamer.

Mediestream Det Kgl. Bibliotek

Søg direkte i Mediestream

Aviser

Mediestream indeholder de aviser, der blev digitaliseret i perioden 2014-2017, hvor 35 millioner avissider fra Statens Avissamling blev digitaliseret. Se listen over aviser i Mediestream.

Gå direkte til aviser i Mediestream

Radio- og tv-udsendelser

Mediestream indeholder radio- og tv-udsendelser sendt på udvalgte danske kanaler siden 2006. Indholdet i Mediestream opdateres løbende med nye udsendelser, dog vil der altid være en forsinkelse på to-tre uger, fra en udsendelse er blevet sendt, til den dukker op. Udvalgte ældre tv-udsendelser bliver også løbende gjort tilgængelige.

Gå direkte til radio-udsendelser i Mediestream

Gå direkte til tv-udsendelser i Mediestream

Reklamefilm

Reklamefilmene i Mediestream består dels af biografreklamer fra perioden 1907-1995 og dels af TV 2-reklamer fra perioden 1988-2005.

Gå direkte til reklamefilm i Mediestream

Adgang

Mediestream kan frit benyttes på en række pc’er på hhv. Det Kgl. Bibliotek - København/Aarhus og Det Danske Filminstitut inden for åbningstiden. Da store dele af materialet i Mediestream er beskyttet af ophavsrets, er det ikke muligt at give brugere fri online adgang til alt. Der er forskellige betingelser for adgang til de forskellige materialetyper i Mediestream.

Læs mere om mulighederne for at få adgang.

Søg i Mediestream