Gå til hovedindhold

Få hjælp til at finde danske radio- og tv-udsendelser

Vi har udsendelser sendt på dansk radio og tv fra midten af 1980erne og frem. Fra DR og TV 2 har vi næsten alle udsendelser, fra andre danske kanaler har vi kun udvalgte tidsrum.

Radio Tv Colourbox

Du har flere muligheder for at finde en bestemt udsendelse i vores samlinger.

Søg først i Mediestream

Du kan finde oplysninger om radio- og tv-udsendelser sendt i 2006 og frem til ca. to-tre uger før dags dato i Mediestream. Også udvalgte tv-udsendelser sendt før 2006 findes efterhånden i Mediestream, da vi løbende digitaliserer dem. Da store dele af materialet i Mediestream er beskyttet af Ophavsretsloven, er det ikke muligt at give dig fri online adgang. Læs mere om, hvordan du får adgang til radio og tv i Mediestream.

Find oplysninger om radio- og tv-udsendelser sendt før 2006

Hvis du ikke kan finde en udsendelse i Mediestream, kan vi måske hjælpe dig alligevel. Du kan se, hvad vi har i listerne over radio og tv. For at finde en radio- eller tv-udsendelse til dig, skal vi bruge kanalnavn, titel og udsendelsestidspunktet (dato og klokkeslæt). Du kan bl.a. få hjælp til at finde oplysningerne her:

Når du har fundet de nødvendige oplysninger, kan du bestille udsendelsen her. For at bestille, skal du være oprettet som bruger hos os. Er du endnu ikke oprettet, kan du gøre det her.

Fandt du ikke de oplysninger, du skulle bruge?

Vi har trykte programoversigter, som du kan benytte på vores læsesal på Victor Albecks Vej, Aarhus. Hvis du ønsker at benytte dem, skal de bestilles på forhånd. Klik på de ønskede programoversigter og bestil derfra.

Tv

Radio

Søg direkte i Mediestream

Brug radio og tv til formidling på dit museum

Museer kan ifølge rammeaftale om brug af audiovisuelt materiale i formidlingen købe en kopi af en udsendelse til 450 kr. + moms pr. stk.

Læs mere om køb her