Få hjælp til at finde radio- og tv-udsendelser

Vi har udsendelser sendt på dansk radio og tv fra midten af 1980erne og frem. Fra DR og TV 2 har vi næsten alle udsendelser, fra andre danske kanaler har vi kun udvalgte tidsrum.

Fjernbetjening foran tv-skærm
Foto: Colourbox

Du har flere muligheder for at finde en bestemt udsendelse i vores samlinger.

Søg først i Mediestream

Du kan finde oplysninger om radio- og tv-udsendelser sendt i 2006 og frem til ca. to-tre uger før dags dato i Mediestream. Også udvalgte tv-udsendelser sendt før 2006 findes efterhånden i Mediestream, da vi løbende digitaliserer dem. Da store dele af materialet i Mediestream er beskyttet af Ophavsretsloven, er det ikke muligt at give dig fri online adgang. Læs mere om, hvordan du får adgang til radio og tv i Mediestream.

Find oplysninger om radio- og tv-udsendelser sendt før 2006

Hvis du ikke kan finde en udsendelse i Mediestream, kan vi måske hjælpe dig alligevel. Du kan se, hvad vi har i listerne over radio og tv. For at finde en radio- eller tv-udsendelse til dig, skal vi bruge kanalnavn, titel og udsendelsestidspunktet (dato og klokkeslæt). Du kan bl.a. få hjælp til at finde oplysningerne her:

Bemærk at vi i en periode desværre ikke kan tilbyde bestilling af ældre udsendelser. Vi planlægger at kunne tilbyde servicen igen.

Fandt du ikke de oplysninger, du skulle bruge?

Vi har trykte programoversigter, som du kan benytte på vores læsesal på Victor Albecks Vej, Aarhus. Hvis du ønsker at benytte dem, skal de bestilles på forhånd. Klik på de ønskede programoversigter og bestil derfra.

Tv

Radio