Mad og drikke på Victor Albecks Vej, Aarhus
I kantinen kan du få frisk morgenmad, en velsmagende frokost eller snacks til den lille sult.

Foto: Thomas Søndergaard
Vores kantine tilbyder et bredt udvalg af lune retter, lækre salater, street food, sandwich og forskellige kager, og i vores café kan du købe kaffe og te.
Vi har sølvmærke i økologi, og vi tænker i bæredygtighed.
Morgenmad kl. 8-10:30
Frokost kl. 11-13:30
Kagebord og grab and go: 13:30-17:30
Bemærk at det ikke er muligt at reservere et bord.
Kantinens menuplan
Uge 6 (3. februar til 8. februar)
Mandag | Det varme: Dhal gryde med linser, kokosmælk og spinat, hertil bulgur og yoghurt Side dish: Langtidsstegte gulerødder toppet med hytteost og estragon Streetfood: Vikingegryde med pølser, bacon, surt og ristede kartofler |
---|---|
Tirsdag | Det varme: Pastapenne vendt i cremet champignonsauce med parmesan og persillepesto Side dish: Jamz og cherrytomater med spinat og rødløg Streetfood: Gris a la creme med svampe, ris og rødbeder |
Onsdag | Det varme: Rød karry med kikærter, peberfrugter, minimajs, bambusskud og ris Side dish: Spicy kokossuppe med citrongræs og kaffir lime Streetfood: Wrap med kylling, salat og hvidløgscreme |
Torsdag | Det varme: Spaghetti al Pomodoro med parmesanost og basilikumspesto Side dish: Mamas brød med hvidløgsolie Streetfood: Indisk Vindaloo på gris, hertil gurkemeje-ris og raita |
Fredag | Det varme: Srilankansk kartoffel curry med peberfrugt og rødder, hertil ris Side dish: Loaded hummus med ristede kikærter, oliven og cherrytomater Streetfood: Italiensk sandwich med meatballs og tomatsauce |
Lørdag 10-13 | Brunch |
Uge 7 (10. februar til 15. februar)
Mandag | Det varme: Italiensk sandwich med meatballs og tomatsauce Side dish: Grønne bønner vendt med pesto, knas og urter Streetfood: Spaghetti ala Lady & Vagabonden |
---|---|
Tirsdag | Det varme: Fransk løggryde med svampe og jordskokker, serveret med rodfrugt og kartoffelmos Side dish: Stegt palmekål med ristede kerner og ost Streetfood: Spicy wok af svinekød, grøntsager, nudler og sursød sauce |
Onsdag | Det varme: Pasta i cremet karrysauce med grøntsager og friske urter Side dish: Ærtesuppe med hvidvin, serveret med rugbrødschips Streetfood: Brød med langtidsstegt gris, kålsalat og dressing |
Torsdag | Det varme: Chili sin carne med ris og creme fraiche Side dish: Blomkålssuppe med timian Streetfood: Kylling i karry med eksotiske frugter og ris |
Fredag | Det varme: Coconut curry med kikærter og haricots verts, hertil bulgur Side dish: Stegte persillerødder med citronolie Streetfood: Wrap med oksekød, bønner og salsa |
Lørdag 10-13 | Brunch |
Lørdagsbrunch
Lørdagsbrunch kl. 10-13.
87 kr. for voksen, børn under 10 år halv pris.
Tilkøb af kød 18 kr.
Det er ikke muligt at reservere bord.
Caféen
Caféen finder du i stueetagen. Der er adgang til aviser og tidsskrifter, og det er muligt at købe te og kaffe ved en ubemandet kaffebar. Hvis kaffebaren mangler for eksempel mælk eller kaffe, skal du kontakte kantinen. Ved alle andre fejl udenfor kantinens åbningstid skal du kontakte vores leverandør JDE-kaffe på telefon 7931 3826.
Medbragt mad
Du er velkommen til at nyde din egen medbragte mad ved bordene i forhallen. Køleskabe til opbevaring af madpakker og adgang til kogende vand findes på 1. og 2. sal ved siden af Stilheden 1 og 2.
Tænkepausen i kælderen er indrettet med tekøkken, køleskabe, micro-ovne og quookers til fri afbenyttelse.