Tegning af grønt byrum med udsigt over havnen ved Den Sorte Diamant
Prøv selv kræfter med enkeltstartsruten eller se 2. etape af Tour de France live fra Søren Kierkegaards Plads. Foto: BOGL

Tour de France - Tour de KBH og storskærm viser 2. etape

Tour de KBH og storskærm viser 2. etape

Lørdag 2. juli fra kl. 9-12 kan københavnere, Tour-fans og gæster fra ind- og udland cykle på den 13 km lange Tour-rute. Det sker dagen efter, at de professionelle cykelryttere har kørt den første Tour de France-etape i København. 

Sommer på Søren Kierkegaards Plads

Denne sommer bliver Søren Kierkegaards Plads omdannet til en grøn oase, som kan opleves fra 1. juli til 8. august.

Læs mere her

Livestream af 2. etape

Fra cirka kl. 12-13 bliver dagens etape livestreamet. Det er Tour de France 2. etape, som går fra Roskilde til Nyborg og blandt andet leder feltet over eksotiske cykelløbsdestinationer som Côte de Høve Stræde og Storebæltsbroen! 

Hep på Tour de Kbh fra Søren Kierkegaards Plads 

Tour de Kbhs rute går naturligvis forbi Søren Kierkegaards Plads, så kom forbi og hep på hverdagens cykelhelte fra den store fanzone ved havnen. 
Tour de København er en hyldest til hverdagscyklismen i verdens bedste cykelby, og helt ekstraordinært vil enkeltstartsruten være afspærret for al anden trafik. Med Tour de København inviterer Københavns Kommune alle til at hoppe på ladcyklen, løbecyklen eller citybiken og opleve en bilfri by klædt i gult. Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding. 

Søren Kierkegaards Plads er hop on/hop off punkt, og du kan derfor starte eller afslutte din egen tur på ruten her. 

Læs mere om Tour de Kbh 

Praktisk information

  • Det er gratis at være med til arrangementer på Søren Kierkegaards Plads. Alle er velkomne - også børn. 
  • Mad og drikke: Det vil være muligt at købe mad og drikkevarer på pladsen. Lad venligst grillen blive hjemme.
  • Toiletter: Der er opstillet toiletter på pladsen. 
  • Badning: Badning er ikke tilladt ved Søren Kierkegaards Plads. Vi henviser til Bølgen ved Kalvebod Brygge, 500 meter fra pladsen.
  • Kom godt frem: Find vej til Søren Kierkegaards Plads udenom afspærringerne under Tour de France med Det interaktive kort

Oplev også