Grønne lamper i Det Kgl. Biblioteks gamle læsesal i København

Foto: Det Kgl. Bibliotek

Studiestart 2023 – velkommen til alle nye studerende

Velkommen til alle nye studerende ved Københavns Universitet, Roskilde Universitet og Aarhus Universitet.

Det Kgl. Bibliotek er, udover at være Danmarks nationale bibliotek, også universitetsbibliotek for universiteterne i København, Aarhus og Roskilde. Det betyder, at vi kan hjælpe dig i forbindelse med dit studie. Vi tilbyder blandt andet hjælp til litteratur i forbindelse med dit studie, litteratursøgninger og adgang til digitale ressourcer som Infomedia og Mediestream. Derudover har vi på vores lokationer læsesale, grupperum og printere, som du kan benytte dig af.

Nedenfor kan du vælge dit universitetsbibliotek og finde flere informationer om netop dit universitetsbibliotek.

Vi glæder os til at byde jer alle sammen indenfor. Det Kgl. Bibliotek og universitetsbibliotekerne står klar til at hjælpe dig i forbindelse med dit studie!

Find dit universitetsbibliotek

Et grønnere bibliotek

Hos Det Kgl. Bibliotek er bæredygtighed en rød tråd i vores overordnede strategi, og derfor gør vi os blandt andet umage med at sortere vores affald. I alle vores egne bygninger kan du finde piktogrammer på skraldespandene, som hjælper dig med, hvordan du sorterer dit skrald.

Vidste du for eksempel, at din to-go kaffekop skal i restaffald, og at du kan aflevere pant i kantinen på Victor Albecks Vej i Aarhus og Cafeen i Den Sorte Diamant i København?