Billede af Trio Treasures

Foto: Melvin Lee Hass

Fredagsjazz på Kajen: Trio Treasures: Hass – Lee – Melvin

Kom og hør livejazz på havnefronten foran Den Sorte Diamant – med fri entré!

Denne fredag præsenterer vi en ny dynamisk trio, bestående af saxofonisten Thomas Hass, guitaristen Søren Lee og den amerikanske trommeslager Brian Melvin, som så dagens lys under Copenhagen Jazz Festival 2023.

Musikken er kendetegnet ved Søren Lees stemningsfulde og sfæriske guitarklange, som skaber grobund for Thomas Hass’ lyriske toner. Akkompagneret af Brian Melvins farverige og vidtfavnende meditative trommespil skaber de et helt unikt og personligt fælles musikalsk udtryk.

Repertoiret består af originale kompositioner, åbne improvisationer, nøje udvalgte standards samt kompositioner af blandt andet John Coltrane. Et åbent og lyrisk univers med rødder i både den skandinaviske og amerikanske jazz.  

Gruppen udgiver sin første EP over sommeren 2024. Og opfølgeren forventes allerede udgivet tidlig 2025.

Oplev jazz på kajen hver fredag – og en enkelt fredagsjazz på en torsdag – fra juni til midten af juli

I eftermiddagssolen foran Den Sorte Diamant er der fredagsjazz fra juni til midten af juli – og en enkelt fredagsjazz på en torsdag! Oplev både etablerede navne og repræsentanter for den sprudlende, danske talentmasse.  

Caféens pop-up bar serverer kolde drikke, snacks og sommerstemning.  

Medvirkende:  

Thomas Hass, saxofon

Søren Lee, guitar

Brian Melvin, trommer 

Fredagsjazz arrangeres i samarbejde med Copenhagen Jazz Festival.

Kultur i Diamanten

Hold dig opdateret om koncerter, talks, udstillinger, foredragsforestillinger og mange andre kulturtilbud i Den Sorte Diamant i nyhedsbrevet Kultur i Diamanten. Udkommer 1-2 gange månedligt.

Oplev også