Billede af Marie Mørck

Foto: Rebeca Buenrostro

Fredagsjazz på Kajen: Marie Mørck Kvartet

Kom og hør livejazz på havnefronten foran Den Sorte Diamant – med fri entré!

Sommerprogrammets første indslag er med sangsolisten Marie Mørck. Marie Mørck udsendte sit andet album Songs to Comfort i marts 2023, og albummet blev udnævnt til ugens jazz album på P8 Jazz, grundet hendes originale stemme og uimodståelige talent som sangerinde og sangskriver. Marie blev desuden nomineret til en DMA Jazz i 2020 i kategorien ‘Årets Vokaljazzudgivelse’ for sit debutalbum Fooling Around, og med hendes nye album viser hun et endnu højere niveau af star quality. Også internationalt... Marie var nemlig udvalgt til at være med i et eksportfremstød for dansk jazz ved Europas største jazzmesse i Tyskland i foråret 2023.

Denne eftermiddag kan du opleve hende sammen med tre andre solide navne i dansk jazz, Magnus Hjorth på klaver, Lasse Mørck på bas og Snorre Kirk på trommer.  

Oplev jazz på kajen hver fredag – og en enkelt fredagsjazz på en torsdag – fra juni til midten af juli

I eftermiddagssolen foran Den Sorte Diamant er der fredagsjazz fra juni til midten af juli – og en enkelt fredagsjazz på en torsdag! Oplev både etablerede navne og repræsentanter for den sprudlende, danske talentmasse.  

Caféens pop-up bar serverer kolde drikke, snacks og sommerstemning. 

Medvirkende:  

Marie Mørck, vokal

Magnus Hjorth, elklaver

Lasse Mørck, bas

Snorre Kirk, trommer 

Fredagsjazz arrangeres i samarbejde med Copenhagen Jazz Festival.

Kultur i Diamanten

Hold dig opdateret om koncerter, talks, udstillinger, foredragsforestillinger og mange andre kulturtilbud i Den Sorte Diamant i nyhedsbrevet Kultur i Diamanten. Udkommer 1-2 gange månedligt.

Oplev også