Billede Heise von Bülow

Foto: Majse Vilstrup

Fredagsjazz på Kajen: Heise/von Bülow Duo

Kom og hør livejazz på havnefronten foran Den Sorte Diamant – med fri entré!

Denne eftermiddag er det Heise/von Bülow Duo, som indtager kajen. Duoen består af de to fremadstormende unge jazzmusikere Mathias Heise og Pelle von Bülow.  

Mathias Heise er en prisbelønnet dansk mundharpist, pianist og komponist. I 2012 vandt han Rødovre Musikpris, i 2013 blev han verdensmester i kromatisk jazz mundharpe ved World Harmonica Festival i Trossingen, Tyskland, i 2014 vandt han DPAs komponistkonkurrence Årets nye jazzstjerne, og i 2016 blev han tildelt Kronprinsparrets Stjernedryspris, der tildeles kunstneriske talenter, der står over for et internationalt gennembrud. I 2017 blev han tildelt Ben Webster Prisen som den yngste prismodtager nogensinde.

Pelle von Bülow er, trods sin unge alder, allerede en etableret og anerkendt guitarist på den danske jazzscene. Pelles spil vidner om en stor inspiration fra de gamle guitarikoner såsom Wes Montgomery og George Benson, og en stor kærlighed til blues musikken. Han har spillet med bl.a. Jesper Thilo, Rodney Green, Bernt Rosengren, Christina von Bülow m. flere.

Repertoiret består af en blanding af de jazz-standards, ”jazzificerede” pop-klassikere og egne originale kompositioner.

Oplev jazz på kajen hver fredag – og en enkelt fredagsjazz på en torsdag – fra juni til midten af juli

I eftermiddagssolen foran Den Sorte Diamant er der fredagsjazz fra juni til midten af juli – og en enkelt fredagsjazz på en torsdag! Oplev både etablerede navne og repræsentanter for den sprudlende, danske talentmasse.  

Caféens pop-up bar serverer kolde drikke, snacks og sommerstemning. 

Medvirkende:  

Mathias Heise, mundharpe

Pelle von Bülow, guitar 

Fredagsjazz arrangeres i samarbejde med Copenhagen Jazz Festival.

Kultur i Diamanten

Hold dig opdateret om koncerter, talks, udstillinger, foredragsforestillinger og mange andre kulturtilbud i Den Sorte Diamant i nyhedsbrevet Kultur i Diamanten. Udkommer 1-2 gange månedligt.

Oplev også