Fotografi af tidligere brevskrivningskoncert i Gammel Læsesal

Foto: Malthe Folke Ivarsson

Brevskrivningskoncert

Kom og vær med til brevskrivningskoncert i den Gamle Læsesal i Det Kgl. Bibliotek! Sluk telefonen, tænd for sanserne og hengiv dig til brevskriveriets rolige, fortrolige rum.

Der er ikke mange rum tilbage i vores hverdag, der indbyder til fokus og fordybelse; et sted, hvor man kan samle tankerne og få dem ned på papir. Når mørket sænker sig over København, byder Det Kgl. Bibliotek til brevskrivningskoncert, hvor vi sørger for en varm, rolig atmosfære under de grønne lampers skær i vores smukke, historiske Gamle Læsesal. Vi inviterer nogle af landets dygtigste musikere, der live vil skabe et smukt lydlandskab, som kan damme ramme om dit skriveri. 

Til denne brevskrivningskoncert kan du med et glas vin i den ene hånd og pennen i den anden, forevige øjeblikket og dele det med en anden til musik af Taïga Ensemble. De vil blandt andet spille musik af Bach og Ravel.

Når tankerne er nedfældet og brevet færdigskrevet, sender Det Kgl. Bibliotek det for dig. 

 

Kultur i Diamanten

Hold dig opdateret om koncerter, talks, udstillinger, foredragsforestillinger og mange andre kulturtilbud i Den Sorte Diamant i nyhedsbrevet Kultur i Diamanten. Udkommer 1-2 gange månedligt.

Oplev også

TO RUM

Billede af Per Bak Jensen med titlen Begyndelsen (2021)
Dialog om krigens væsen er det centrale omdrejningspunkt for forårets særudstilling i Den Sorte Diamant med Ismar Čirkinagić og Per Bak Jensen.