Det Kgl. Biblioteks erhvervsforum

Erhvervsforummet giver dig inspiration og rum til refleksion gennem netværk og møder med verdens førende eksperter indenfor blandt andet økonomi, politik, filosofi og ledelse.

Dronningesalen, det Kgl. Bibliotek. Tomme interviewstole foran publikum

Foto: Malthe Ivarsson

Det Kgl. Biblioteks erhvervsforum sætter viden og dannelse for ledere i højsædet. Vi præsenterer nye perspektiver fra et udvalg af verdens førende eksperter inden for deres felt - i krydsfeltet mellem økonomi, politik, filosofi og ledelse.

Vi skaber et forum for ny viden og nye perspektiver med ’højt til loftet’. Her kan du få inspiration, reflektere og give dig selv mulighed for at tænke større, end der ofte er mulighed for til dagligt. Programmet adresserer verdens tilstand samt filosofiske og dannelsesmæssige spørgsmål i relation til at lede og udvikle i bred forstand.

Erhvervsforummet giver desuden unik adgang til andre oplevelser på Den Sorte Diamant, udstillinger, koncerter og forfatteroplæg, som kan skabe værdi for medarbejdere og netværk.

Medlemskab

Mere om Det Kgl. Biblioteks erhvervsforum

Det Kgl. Biblioteks erhvervsforum er et erhvervsnetværk; et ledernetværk og forum for ledelse og viden. Her har du mulighed for at udvide din horisont med indlæg fra nogle af verdens førende eksperter.

Netværket afholder minimum tre arrangementer årligt. Efter den offentlige optræden i Dronningesalen er der et eksklusivt arrangement for medlemmer, hvor der vil være lejlighed til at møde oplægsholderne og få en kopi af den seneste bog til inspiration.