Saxo

Med udsigt over Søren Kierkegaards Plads og kig til Islands Brygge har dette dejlige mødelokale plads til op til 16 personer.

Mødelokale Saxo interiør

Laura Stamer

Med Saxo får du et indbydende og eksklusivt indrettet mødelokale, hvor I kan være op til 16 personer. Med 29 m2 er der mange muligheder for opstilling af borde og stole i lokalet.

Mødelokalet ligger på 1. sal og har udsigt over Søren Kierkegaards Plads, havnefronten og Islands Brygge - og det egner sig godt til f.eks. at afholde bestyrelsesmøder, videokonferencer eller eksaminationer. Saxo har også standard udstyr til afholdelse af digitale og hybride møder.

Wifi er gratis og tilgængeligt overalt i Den Sorte Diamant.

Udstyr i Saxo

Når du holder dit møde i Saxo, er det inkluderet i lejen, at vores kompetente teknikere sørger for opsætning af udstyr og assisterer ved opstarten af dit møde.

I mødelokale Saxo har du desuden adgang til følgende faciliteter og teknisk udstyr:

  • Flipover
  • Whiteboard
  • Fladskærm
  • Video
  • Microfon

Mødelokale Saxos bordopstilling er som standard en biografopstilling, men der er andre muligheder.

Læs mere om mødepakker og priser for hel- og halvdagsmøder i Blixen 

Vi tilbyder leje af lokaler med sikker overholdelse af retningslinjerne for COVID-19. Rammerne er de samme, men vi har optimeret rengøring, udluftning, servering og brug af lokalerne.

Mødelokale Saxo har vi opkaldt efter den danske historieskriver og forfatter, Saxo Grammaticus (ca. 1160-1208). Saxo har skrevet det mest berømte værk fra dansk middelalder, nemlig Gesta Danorum, som du måske kender bedre som Saxos Danmarks Krønike.