Foto af pianist Jens Elvekær, der spiller på klaver til en koncert.
Afholdt
Jens Elvekær fra Trio con Brio Copenhagen.

Foto: Dejan Bulut

Musikkens ansigter: Mød Jens Elvekjær fra Trio con Brio Copenhagen

KUN FOR DIAMANTKLUBBEN: Kom med ind i musikkens maskinrum med musikkens ansigter.

Trio con Brio Copenhagen har ofte spillet i Dronningesalen, og sæsonen 23/24 er ingen undtagelse. Dels har trioen to koncerter i løbet af sæsonen, og så er trioen medarrangør til det fælles initiativ Musikfestdage i Diamanten – to dage hvor huset fyldes til randen med klassisk musik.  

Jens Elvekær er i samtale med Jesper Egelund fra Det Kgl. Bibliotek om musikfestdagene, og om hvad der gør en koncert til en stor oplevelse – Noget, som vi naturligvis meget gerne vil høre klubmedlemmernes mening om!

Musikkens ansigter 

Der foregår utrolig meget, inden vi som publikum sætter os behageligt til rette i Dronningesalens stole for at opleve et stykke musik. I vilkårlig rækkefølge – musikeren skal uddannes, musikken skal skrives og indstuderes, instrumentet skal bygges, programmet trykkes etc. 

Musikkens ansigter går bag om musikken over to onsdage og inviterer f.eks. komponister, musikere eller forskere til at fortælle om deres arbejde inden musikken kan klinge til publikums fornøjelse på en koncert. 

Kultur i Diamanten

Hold dig opdateret om koncerter, talks, udstillinger, foredragsforestillinger og mange andre kulturtilbud i Den Sorte Diamant i nyhedsbrevet Kultur i Diamanten. Udkommer 1-2 gange månedligt.

Oplev også