Arctic Imagination med Jesse Wente og Svend Hardenberg
Afholdt
Arctic Imagination i Canada

Foto: Det Kgl. Bibliotek

Livestream - Arctic Imagination: Jesse Wente i samtale med Svend Hardenberg

Følg med hjemmefra på livestream direkte fra Arctic Imagination i Canada, når klummeskribent Jesse Wente er i samtale med forretningsmand og entreprenør Svend Hardenberg.

Arctic Imagination undersøger, hvordan Arktis forandrer sig takt med at isen forsvinder - og hvilke konsekvenser klimaforandringerne vil have for geopolitik og den menneskelige civilisation, som vi kender den.

Arrangementsserien Arctic Imagination er arrangeret af Det Kgl. Bibliotek og NAC Orchestra som en del af SPHERE-festivalen.

Medvirkende

Jesse Wente

Jesse er bedst kendt for sine mere end to årtier som klummeskribent for CBC Radios Metro Morning. I 2018 blev Jesse udnævnt som den stiftende direktør for Indigenous Screen Office, og i sommeren 2020 blev han udnævnt til formand for Canada Council for the Arts. Jesse modtog Arbor Award fra University of Toronto i 2021 for sine frivillige bidrag. Hans første bog "Unreconciled: Family, Truth and Indigenous Resistance" er en bestseller. Jesse er født og opvokset i Toronto, hans familie kommer fra Chicago og Genaabaajing Anishinaabek, og han er medlem af Serpent River First Nation.

Svend Hardenberg

Svend Hardenberg er forretningsmand og serieentreprenør. Han fik uforudset Netflix stjernestatus i sin debut som en af hovedrollerne i den seneste sæson af tv-serien Borgen, der beskæftiger sig med temaer om klimakrise. Hardenberg har tidligere været departementschef i Formandens Departement i den grønlandske regering.