Billede fra gade i Havana
Afholdt
Gade i Havana

Foto: Det Kgl. Bibliotek

Havana - Copenhagen Jazz Orchestra med Raydel Medina og Rune Harder Olesen

Copenhagen Jazz Orchestra med nyt værk inspireret at jazzens afro-cubanske rødder.

I Havana mødes intensiteten og det dybe groove fra den afro-cubanske musiktradition med det sprudlende, det dramatiske og de skønne klange fra det store orkesterformat.  

Copenhagen Jazz Orchestra har inviteret den fantastiske percussionist Raydel Medina og den danske cuba-mester Rune Harder Olesen med i et samarbejde med ny musik af Lars Møller og Jesper Riis. Her vil man opleve rytmisk ild og elegance i det spændstige møde mellem jazzens afro-cubansk rødder og bandets kreative solister.  
Med Havana fortsætter Copenhagen Jazz Orchestra deres flerårige koncertserie i Diamanten med kreative møder med andre musikkulturer. 

Copenhagen Jazz Orchestra

Copenhagen Jazz Orchestra’s mission er at være det store jazzorkester i Danmark, som på højeste internationale kunstneriske niveau kombinerer vores forankring i jazzens og vestlige musiktraditioner med et globalt udsyn og inspiration fra andre verdensdele. Bandet har siden midt 1990’erne med generationens bedste jazzmusikere/komponister, en smidig kammermusikalsk ensemble-lyd, og nytænkende kreative projekter været definerende for den moderne bigband-lyd i Danmark og Skandinavien. Copenhagen Jazz Orchestra har udgivet et væld af roste og prisbelønnede albums og deltaget i en række internationale samarbejdsprojekter.  

Medvirkende

Dirigent: Lars Møller

Saxofon/klarinet/fløjte: Kasper Wagner, Aske Drasbæk, Lars Møller, Christian Holm-Svendsen, Jan Harbeck

Trompeter: Christer Gustafsson, Fredrik Davidsson, Maj Berit Guassora, Rolf Thofte Løkke

Tromboner: Steen Hansen, Mia Engsager, Niels Gerhardt, Kim Aagaard

Trommer: Jonas Johansen

Guitar: Thor Madsen

Bas: Yasser Morejon Pino

Percussion: Rune Harder Olesen, Raydel Medina, Cecilia Castro Olesen, Raisa Castro (vokal)

Kultur i Diamanten

Hold dig opdateret om koncerter, talks, udstillinger, foredragsforestillinger og mange andre kulturtilbud i Den Sorte Diamant i nyhedsbrevet Kultur i Diamanten. Udkommer 1-2 gange månedligt.