Et ensemble med deres instrumenter udenfor

Foto: Det Kgl. Bibliotek

Fyraftenskoncert: Ensemble Mutatis (2:3)

Ensemble Mutatis fortolker Gustav Mahlers store orkestermusik på nye måder.

Fyraftenskoncerter i Diamanten

Kom og slap af efter en lang arbejdsdag, læn dig tilbage i Dronningesalens bløde sæder en times tid, og få et hurtigt skud energi til sjælen direkte efter fyraften! 

Ensemble Mutatis er et klassisk kammerensemble, der består af ti erfarne musikere, der med både en stryge- og blæserkvintet som kerne, præsenterer klassisk kammermusik på helt nye måder. Denne aften er det et af den østrigske komponist Gustav Mahlers monumentale værker, der kommer under kærlig behandling. Med projektet ”metamorfoser” forandrer og udforsker de Mahlers enorme musik – i bogstaveligste forstand. For hvordan forvandler man musik, der er lavet til kæmpestore symfoniorkestre, så den kan opstå i mindre, men stadig fantastiske formater? Det har Ensemble Mutatis opskriften på, og vi kan godt garantere, at denne fyraften bliver flot med Mahlers første symfoni klingende i salen.

Program

”Metamorfoser” – nye fortolkninger af musikken af Gustav Mahler (1860-1911)

Medvirkende

Ensemble Mutatis:

Eva Steinaa

Brit Halvorsen  

Nanna Wendelboe  

Jørgen B. Nielsen

Claudio Flückiger  

Emily Fowler  

Christian Ellegaard  

Susanja Beatrix Nielsen

Carl-Oscar Østerlind

Ditlev Damkjær  

m.fl. 

Fyraftenskoncert "& spis"

Efter koncerten kan du fortsætte aftenen i Salon, hvor Madkartoteket byder på en lækker middag fra 18-19. Her er konceptet det samme – middagen varer kun en time, og retterne er lune, ligetil og, perfekte til det kølige efterår.

 

Menu:  Coq au vin. Hertil vin & vand

 

Køb billet til middagen.

Flere fyraftenskoncerter i Diamanten

Kultur i Diamanten

Hold dig opdateret om koncerter, talks, udstillinger, foredragsforestillinger og mange andre kulturtilbud i Den Sorte Diamant i nyhedsbrevet Kultur i Diamanten. Udkommer 1-2 gange månedligt.
Billede af Paloma Pradal som kigger mod siden
Kl.:
Musikscene

Paloma Pradal Kvartet (ES)

Oplev Paloma Pradals store stemme og fantastiske energi, når hun slipper flamencoen løs i Dronningesalen sammen med sin kvartet.

Den Sorte Diamant, Dronningesalen