Billede af Gustaf Ljunggren og Emil de Waal
Afholdt

Foto: Morten Weeth

Fredagsjazz på Kajen: Gustaf Ljunggren/Emil de Waal

Kom og hør livejazz på havnefronten foran Den Sorte Diamant – med fri entré!

Sommerens sidste udgave af Fredagsjazz på Kajen præsenterer den dynamiske duo Gustaf Ljunggren og Emil de Waal. Lige siden Den Sorte Diamant afholdt den første fredagsjazz i 2020, har de to herrer været en del af programmet, til publikums udelte fornøjelse. De har spillet sammen i 25 år med alt og alle og på alle slags scener i hele verden. Alt fra nummer et hits fra Dansktoppen over tv-shows til improviserede støjkoncerter i Kina.

Duoen udgav i juli 2023 deres tredje album "Stockholm København" og har altid haft integritet og nysgerrighed som en altafgørende faktor. "Stockholm København" er et stemningsfuldt album med deres egen nykomponeret musik på akustiske, elektriske og elektroniske instrumenter, som har både rørt, rystet, swinget og rocket publikum.

Denne fredag kan du opleve deres dynamiske makkerskab og musikalske landskaber under åben himmel på havnekajen!

Oplev jazz på kajen hver fredag - og en enkelt fredagsjazz på en torsdag - fra juni til midten af juli

I eftermiddagssolen foran Den Sorte Diamant er der fredagsjazz fra juni til midten af juli – og en enkelt fredagsjazz på en torsdag! Oplev både etablerede navne og repræsentanter for den sprudlende, danske talentmasse. Caféens pop-up bar serverer kolde drikke, snacks og sommerstemning.  

 

Medvirkende:  

Gustaf Ljunggren, multiinstrumentalist og sanger

Emil de Waal, trommeslager

Fredagsjazz arrangeres i samarbejde med Copenhagen Jazz Festival 

Fredagsjazz arrangeres i samarbejde med Copenhagen Jazz Festival.

Kultur i Diamanten

Hold dig opdateret om koncerter, talks, udstillinger, foredragsforestillinger og mange andre kulturtilbud i Den Sorte Diamant i nyhedsbrevet Kultur i Diamanten. Udkommer 1-2 gange månedligt.

Oplev også