Det kreative bibliotek om buster
Afholdt

Foto: Det Kgl. Bibliotek

Det Kreative Bibliotek: Portrætbuster

Lav din egen portrætbuste med Det Kreative Bibliotek.

Tag dine søskende, venner og voksne med til kreativ hygge i Den Sorte Diamants værksted – Det Kreative Bibliotek. Ved workshoppen kan I lave jeres egne kunstværker sammen med billedkunstner Ann Louise Andersen. Vi har været i bibliotekets arkiver og fundet flotte og fascinerende gamle sager frem, som vi bliver inspireret af og arbejder ud fra. Alle workshops er drop-in arrangementer, og det tager ca. 30 minutter at deltage, men bliv gerne længere. Så gør din indre kunstner klar og kom forbi.

Denne gang kan du lave din egen portrætbuste. Der er flere forskellige buster af kendte og historiske personligheder at finde på Det Kgl. Bibliotek. Vi har fundet nogle billeder af buster frem fra biblioteks samlinger, og dem kan du bruge som inspiration til din helt egen buste.

Kultur i Diamanten

Hold dig opdateret om koncerter, talks, udstillinger, foredragsforestillinger og mange andre kulturtilbud i Den Sorte Diamant i nyhedsbrevet Kultur i Diamanten. Udkommer 1-2 gange månedligt.

Den Store Diamantjagt

Pige der peger på loft
Drag ud på Den Store Diamantjagt og find Visdommens Diamant i Det Kgl. Biblioteks eventyrlige bygninger. En gratis oplevelse for børn i alderen 6-12 år og deres voksne.