Tegning af ugle med bog og billede af dame med hat
Afholdt
Bliv inspireret af de fine hatte fra gamle dage. Foto: Det Kgl. Bibliotek

Det Kreative Bibliotek - Hatte

Tegn, mal og lav imponerende hatte som i gamle dage i Den Sorte Diamants værksted.

Tag dine søskende, venner og voksne med til kreativ hygge i Den Sorte Diamants værksted – Det Kreative Bibliotek. Ved workshoppen kan I lave jeres egne kunstværk sammen med billedkunstner Ann Louise Andersen. Vi har været i bibliotekets arkiver og fundet flotte og fascinerende gamle bøger og billeder frem, som vi bliver inspireret af og arbejder udefra. Alle workshops er drop-in arrangementer, og det tager ca. 1 time at deltage, men bliv gerne længere. Så gør din indre kunstner klar og kom forbi.

Denne gang har vi fundet nogle af de flotteste gamle varehuskataloger frem, som vi skal arbejde med. Vi skal se nærmere på de store og imponerende hatte, som de fine damer gik med i gamle dage, og så kan du lave din egen flotte hat. Vi folder, klipper og klipser de mest eventyrlige hatte i papir.

Arrangementet er for børn fra 5-12 år og deres voksne - og er naturligvis gratis.

Det kreative bibliotek er støttet af

Kultur i Diamanten

Hold dig opdateret om koncerter, talks, udstillinger, foredragsforestillinger og mange andre kulturtilbud i Den Sorte Diamant i nyhedsbrevet Kultur i Diamanten. Udkommer 1-2 gange månedligt.

Arrangementer for børn og deres voksne

To børn i Bibliotekshaven
Permanent
På egen hånd

Den hemmelige have på magtens ø

Tag familien med på gratis hemmelighedsjagt i Det Kgl. Biblioteks have. Udforsk sjove fortællinger, find fugle og statuer og mærk historiens vingesus. For børn i alderen 5-11 år og deres voksne.

Den Sorte Diamant 
Pige der peger på loft
Permanent
På egen hånd

Den Store Diamantjagt

Drag ud på Den Store Diamantjagt og find Visdommens Diamant i Det Kgl. Biblioteks eventyrlige bygninger. En gratis oplevelse for børn i alderen 6-12 år og deres voksne.

Den Sorte Diamant