Tegning af ugle med bog og billede flyvemaskine
Kom forbi Den Sorte Diamants kreative værksted og lav din egen flyver. Foto: Det Kgl. Bibliotek

Det Kreative Bibliotek - Flyver

Lav flotte og seje flyver i i Den Sorte Diamants værksted – Det Kreative Bibliotek.

Tag dine søskende, venner og voksne med til kreativ hygge i Den Sorte Diamants værksted – Det Kreative Bibliotek. Ved workshoppen kan I lave jeres egne kunstværk sammen med billedkunstner Ann Louise Andersen. Vi har været i bibliotekets arkiver og fundet flotte og fascinerende gamle bøger og billeder frem, som vi bliver inspireret af og arbejder udefra. Alle workshops er drop-in arrangementer, og det tager ca. 1 time at deltage, men bliv gerne længere. Så gør din indre kunstner klar og kom forbi.

Denne gang ser vi nærmere på flyvemaskiner. Bibliotekets samlinger er fyldt med billeder af seje flyv fra 1950’erne og 1960’erne og dem skal vi se nærmere på, så du kan lav din egen smarte flyver og tage med hjem. Først folder vi en flyver og bagefter støber vi den i gips.

Arrangementet er for børn fra 5-12 år og deres voksne - og er naturligvis gratis.

Det kreative bibliotek er støttet af

Kultur i Diamanten

Hold dig opdateret om koncerter, talks, udstillinger, foredragsforestillinger og mange andre kulturtilbud i Den Sorte Diamant i nyhedsbrevet Kultur i Diamanten. Udkommer 1-2 gange månedligt.

Se også

To børn i Bibliotekshaven
Permanent
På egen hånd

Den hemmelige have på magtens ø

Tag familien med på gratis hemmelighedsjagt i Det Kgl. Biblioteks have. Udforsk sjove fortællinger, find fugle og statuer og mærk historiens vingesus. For børn i alderen 5-11 år og deres voksne.

Den Sorte Diamant 
Pige der peger på loft
Permanent
På egen hånd

Den Store Diamantjagt

Drag ud på Den Store Diamantjagt og find Visdommens Diamant i Det Kgl. Biblioteks eventyrlige bygninger. En gratis oplevelse for børn i alderen 6-12 år og deres voksne.

Den Sorte Diamant