Concerto Copenhagen med Lars Ulrik Mortensen i fokus
Afholdt
Concerto Copenhagen i Diamanten.

Foto: Lars Krabbe

Concerto Copenhagen: Bachs violinkoncerter

Oplev Concerto Copenhagen spille nogle af barokkens store hits.

Program

Johann Sebastian Bach (1685-1750):

Orkestersuite nr. 3 BWV 1068

Violinkoncerterne i E-dur BWV 1042 og a-mol BWV 1041

Koncert for violin og obo BWV 1060R

Koncert for to violiner i d-mol BWV 1043

 

Med violinisten Fredrik From i centrum opfører orkestret Concerto Copenhagen Bachs to berømte dobbeltkoncerter, hvor henholdsvis violinisten Hannah Tibell og oboisten Antoine Torunczyk træder frem som solister sammen med Fredrik From.

Violindobbeltkoncerten består af tre satser, der alle er fugaer, som en slags “følg lederen” leg, mens dobbeltkoncerten for obo og violin er langt mere duellerende.

Concerto Copenhagen indspillede i 2011 Bachs violinkoncerter med netop Fredrik From, som også er koncertmester for orkestret – en indspilning, der er internationalt anerkendt.  

Langbordsmiddag inden koncerten

Koncerten er udsolgt, men vi har stadig billetter til vores to-retters langbordsmiddag inden koncerten. Hvis du allerede har sikret dig din koncertbillet, kan du fortsat nå med til langbordsmiddag.
 

Menu

  • Glaserede oksekæber med puffet kartoffel, tyttebær, braiseret vinterløg med kålskud samt stegte og syltede svampe med selleripuré
     
  • Æbletærte
     

Køb billet her.

Medvirkende

Fredrik From, violin

Hannah Tibell, violin

Antoine Torunczyk, obo

Concerto Copenhagen

Musikalsk ledelse: Lars Ulrik Mortensen

Kultur i Diamanten

Hold dig opdateret om koncerter, talks, udstillinger, foredragsforestillinger og mange andre kulturtilbud i Den Sorte Diamant i nyhedsbrevet Kultur i Diamanten. Udkommer 1-2 gange månedligt.

Oplev også