Billede af Gl. læsesal
Afholdt

Foto: Det Kgl. Bibliotek

Brevskrivningskoncert 2024

Vær med til brevskrivningskoncert i den Gamle Læsesal i Den Sorte Diamant! Sluk telefonen, tænd for sanserne og hengiv dig til brevskriveriets rolige, fortrolige rum.

Der er ikke mange rum tilbage i vores hverdag, der indbyder til fokus og fordybelse; et sted, hvor man kan samle tankerne og få dem ned på papir. Når mørket sænker sig over København, byder Det Kgl. Bibliotek til brevskrivningskoncert, hvor vi sørger for en varm, rolig atmosfære under de grønne lampers skær i vores smukke, historiske Gamle Læsesal.  

Den dygtige musiker Mark Solborg vil skabe et smukt lydlandskab som ramme om dit skriveri, alt imens du med et glas vin i den ene hånd og pennen i den anden kan forevige øjeblikket og dele det med en anden til tonerne af live musik.  

Når tankerne er nedfældet og brevet færdigskrevet, sender Det Kgl. Bibliotek det for dig. 

Medvirkende

Musikere

Mark Solborg

Mark Solborg er en dansk-argentinsk guitarist og komponist, der har opnået international anerkendelse inden for særligt jazzgenren. Hans unikke tilgang til guitaren og bidrag til eksperimentel musik har indbragt ham mange priser, bl.a. fra Danish Music Awards Jazz og Statens Kunstfond. Solborgs musik spænder fra soloværker til tværkunstneriske projekter, ligesom han har skabt musik til teaterforestillinger og dans. Han har været medskaber af over 25 albums. Senest jazz-værket Babel, der udkom i november 2023, som fik flotte anmeldelser og fem hjerter i Politiken.  

Du kan kort sagt glæde dig til at opleve Mark Solborg live til denne brevskrivningskoncert.  

Tak til DAO for støtte til arrangementet.

Kultur i Diamanten

Hold dig opdateret om koncerter, talks, udstillinger, foredragsforestillinger og mange andre kulturtilbud i Den Sorte Diamant i nyhedsbrevet Kultur i Diamanten. Udkommer 1-2 gange månedligt.