Mødelokale Holberg

Fleksiblelt mødelokale op til 42 deltagere

holberg-a-med-lærred Holberg A

Mødelokale Holberg har vi opkaldt efter den dansk/norske forfatter Ludvig Holberg (1684-1754). Holberg er bl.a. berømt for sine komedier, og måske kender du Jeppe på bjerget og Erasmus Montanus? Hvis ikke, kan du finde alle Holbergs førsteudgaver i Det Kongelige Bibliotek.

På 1. sal, sammen med de fine gamle bladtegninger, ligger mødelokale Holberg.  Vælg Holberg, hvis I ikke er flere end 42 deltagere og skal bruge et lokale til fx undervisning, pressemøder eller produktlanceringer.

Fleksibel skillevæg gør lokalet ekstra praktisk
Den ekstra fordel ved rummet er, at du med en skillevæg kan inddele det i to: Holberg A og Holberg B. Det kan være praktisk i forbindelse med fx workshops eller gruppearbejde.Du kan også bare leje Holberg A eller Holberg B hver for sig, hvis et mindre lokale er mere passende.holberg-b Holberg B

Hold møde med havneudsigt
Mødelokale Holberg er lyst og åbent og med smuk udsigt over Københavns havn, Christianshavn og Islands Brygge. Begge afdelinger af lokalet er udstyret med det vigtigste teknik bl.a. projektor, white board og lydanlæg . Med i lejen får du naturligvis en af vores kompetente teknikere til rådighed.

Se en prisoversigt over mødelokale Holberg

Når du holder møde i Den Sorte Diamant, får du og dine gæster gratis adgang til vores udstillinger. Læs her om vores aktuelle udstillinger

Lokalespecifikationer

Opstillinger