Mødelokale Blixen

Et lyst og moderne mødelokale med plads til 100 personer

blixen-biograf-forfra

Mødelokale Blixen bærer navn efter den danske forfatter Karen Blixen (1885-1962).  Mens hun levede, var hun respekteret af kolleger som Hemmingway og Truman Capote, og hun blev berømt for bl.a. sit memoir, Den afrikanske farm om hendes 17 år som kaffefarmer. Og eventyret kan mærkes i vores Blixen-udsmykkede mødelokale.

I mødelokale Blixen kan I være op til 100 personer. Med 120 kvadratmeter rummer lokalet mange muligheder for indretning af borde og stole - alt efter jeres behov.

Mellemstort mødelokale med skøn udsigt
Blixen egner sig især godt til seminarer, pressemøder, produktpræsentationer, receptionener, foredrag, debatter og lignende. Mødelokalet ligger på 1. sal ud mod Søren Kirkegaards Plads med skøn udsigt over vandet ud mod det sydlige København.

skoleborde-blixenEn af de mange indretningsmuligheder


Al det vigtigste udstyr
Mødelokalet er lyst og rummeligt og udstyret med bl.a. projektor, white board, flip-over, mikrofoner og meget mere. Desuden får du en af vores kompetente teknikere med i lejen, som sørger for opsætning af udstyr og assistance ved opstarten af dit arrangement.

Få et prisoverblik over mødelokale Blixen og se hvad der er inkluderet i lokalelejen her.

Når du holder møde i Den Sorte Diamant, får du og dine gæster gratis adgang til udstillinger i Rotunden. Læs her om vores aktuelle udstillinger

Lokalespecifikationer

Opstillinger