Gå til hovedindhold

Digitalisering

Det Kgl. Bibliotek tilbyder digitalisering af materiale fra vores store samlinger af bøger, billeder, aviser, luftfotos, musikudgivelser og meget andet.

Hænder taster på laptop iStock

Billeder, bøger, kort, tegninger mv.

I vores fotoatelier tilbyder vi en række digitaliseringsservices til både private brugere og erhvervskunder. Læs mere om servicen på vores gamle hjemmeside.

Aviser

Du kan købe en affotografering af en avisside i høj kvalitet, som bliver printet i A2- eller A3- format. En oplagt gaveidé til en rund fødselsdag, et jubilæum eller en konfirmation.

Som erhvervskunde har du også mulighed for at bestille en digital kopi af en avis til fx bogillustrationer, museumsudstillinger og tv- og filmproduktioner.

Musik og lyd

Til privat brug kan du bestille digitalisering af musik- og lydudgivelser fra vores samlinger. De skal være fremstillet i Danmark og ikke længere kunne købes i almindelig handel, hvilket inkluderer streaming- og downloadtjenester.

Radio, tv og reklamefilm

Museer kan ifølge rammeaftale om brug af audiovisuelt materiale i formidlingen købe en kopi af en udsendelse eller reklamefilm til 450 kr. + moms pr. stk.

Læs mere om køb her