Nyt kb.dk

Vi arbejder på at samle alle Det Kgl. Biblioteks mange hjemmesider.

Papirflyver med teksten "Website"

Foto: iStock

Den kommende tid vil der ske mange forandringer i den måde, du oplever og bruger Det Kgl. Biblioteks hjemmeside. Vi har fået nyt design, der fører dig ind til bibliotekets mange materialer og services. 

Vi er i gang med en større ombygningsproces, hvor det nye kb.dk løbende overtager indhold og funktioner fra de mange forskellige hjemmesider, der lige nu repræsenterer Det Kgl. Bibliotek. I begyndelsen er det primært indhold og funktioner fra det tidligere kb.dk og statsbiblioteket.dk, der bliver samlet og vist på den nye hjemmeside. Ingen af Det Kgl. Biblioteks eksisterende sider lukkes umiddelbart, og du vil måske synes, at det er lidt rodet, men det er for at forstyrre dig mindst muligt, at vi fortsat giver direkte adgang det indhold, der endnu ikke er flyttet.

Vi gør os umage med at samle Det Kgl. Biblioteks mange hjemmesider på en måde, der på sigt gør det nemmere og mere inspirerende at bruge og besøge Danmarks Nationale Bibliotek.

Vi håber, at du vil tage godt imod alt det nye.

Din mening er vigtig, og vi vil meget gerne høre fra dig undervejs. Spørgsmål og kommentarer kan sendes til os gennem Spørg Biblioteket – og så vil vi inddrage det i vores videre arbejde.