Gå til hovedindhold
Mikrofon på bord i mødelokale iStock

Teknik i mødelokalerne

Alt er som udgangspunkt muligt i Diamanten. Vi har mange års erfaring med arrangementer, så lad os tage en snak om, hvad du ønsker.

Mindst én af vores erfarne teknikere følger med, når du lejer lokaler i Diamanten. Vores teknikere er specialister inden for scenelys og -lyd og kan derfor løfte dit arrangement til nye højder.

Særlig teknik i Dronningesalen

Særligt i Dronningesalen vil dine gæster få en fantastisk flot oplevelse. Salen er smuk og akustikken i verdensklasse - uanset hvor i salen, du sidder. Vi kan desuden regulere efterklangtiden ved hjælp af lydplader på væggene, så lyden bliver optimal i forhold til dit arrangement. 

Hjælp til hørehæmmede

I Dronningesalen kan vi hjælpe hørehæmmede ved hjælp af teleslyngeanlæg. Vi har et anlæg til hørehæmmede med høreapparat og ét til hørehæmmede uden apparat.

Endelig er Dronningesalen udstyret med 408 behagelige biografsæder - og uanset, hvor du sidder, har du godt udsyn til scenen, takket være det skrånende gulv.

Teknik i de øvrige mødelokaler

Du får en tekniker med i mødepakken hos os, der vil hjælpe dig i gang med mødet. I mødelokale Blixen og Holberg er der bl.a. projektor. I Saxo og Jensen er der bl.a. fladskærm. Alle lokaler har fri Wi-Fi.

Vil du have bannere hængende fra loftet i salen eller en plakat ved indgangen til dit møde? Vi kan hjælpe med at få det produceret og sat op.