Stegreif Orchestra spiller på instrumenter med bind for øjnene
Afholdt
En helt anderledes koncert: uden noder, dirigent og faste placeringer på scenen. Foto: Navina Neuschl

Skt. Hans Koncert: Stegreif Orchestra

Stegreif Orchestra blander Beethovens 9. symfoni med farverig folkemusik. Inden koncerten tilbyder vi tre-retters Skt. Hans middag.

Arrangementet er aflyst

Arrangementet er aflyst pga. sygdom.

Købte billetter refunderes via Billetlugen.

Folkemusikalske traditioner møder Beethovens 9. symfoni

Oplev en helt anderledes koncert. Uden noder, uden dirigent og uden faste placeringer på scenen kombinerer det internationale Stegreif Orchestra europæisk folkemusik med elementer fra Beethovens 9. symfoni - den symfoni, som Europahymnen er en del af. Udgangspunktet er folkemusik fra musikernes hjemlande. Med deres musikalske fusionskøkken har Stegreif Orchestra taget udfordringen op med at gøre den klassiske musik mere tilgængelig for publikum.  

Stegreif Orchestra

Nyd en tre-retters sommermenu før koncerten

Start din Skt. Hans Aften i Diamanten med en middag i Salon:

Bobler & snacks / Grønne & hvide asparges, crudité af fennikel, æg, sennepsurt og rogn / Kylling danois med rabarber kompot, agurk, nye kartofler med løvstikke og sifon på hønse blanquette sauce / Luftig creme på citron, brud af marengs med lakrids og vilde blomster.

Inkl. husets udvalg af økologiske vine, øl og vand. 595,- pr. person.

Bestil via Billetlugen - der er mulighed for at tilkøbe menuen, når du køber billet til koncerten.

Arrangementet er tilrettelagt, så du efter koncerten kan nå at opleve Skt. Hans bål på havnen i området omkring Diamanten.

Du kan eksempelvis se bål ved Kayak Bar, Ofelia Plads eller på Islands Brygge - alle indenfor en radius af ca. 1 km. fra Den Sorte Diamant.

En del af Det dansk-tyske kulturelle venskabsår

Koncerten er en del af Det dansk-tyske kulturelle venskabsår. Med afsæt i de dybe historiske bånd mellem Danmark og Tyskland skal det kulturelle venskabsår videreudvikle og intensivere det gode samarbejde mellem vores to lande og sætte et internationalt eksempel for fredelig og fremadskuende sameksistens i det 21. århundrede.

Kultur i Diamanten

Hold dig opdateret om koncerter, talks, udstillinger, foredragsforestillinger og mange andre kulturtilbud i Den Sorte Diamant i nyhedsbrevet Kultur i Diamanten. Udkommer 1-2 gange månedligt.

Oplev også

Billede af Paloma Pradal som kigger mod siden
Musik

Paloma Pradal Trio

Paloma Pradal er et sjældent og originalt talent og betragtes allerede nu som en stor flamenco sangerinde - ikke mindst når flamenco møder andre stilarter, som her.

Dronningesalen