Billede af Den sorte Diamant
Ikke i salg endnu

Foto: Flemming Bo Jensen

Musikfestdage i Diamanten

Tag med til en overdådig musikfest og få et væld af musikalske oplevelser over to dage i Den Sorte Diamant.

Musikfestdage i Diamanten er et tag-selv-bord af koncerter, talks, workshops og meget mere med afsæt i den klassiske musik for både børn og voksne – arrangeret i samarbejde med Trio con Brio Copenhagen.

Over to dage bliver Diamanten fyldt med musik – fra gallakoncert i Dronningesalen over pop-up koncerter på Kirkebybroen til intime solokoncerter i det store hus' hemmelige krinkelkroge. 

Måske er du til dans med livemusik, en brunch, en fortællekoncert, en indføring i en komponists livsværk, en guidet tur bag kulissen i Den Sorte Diamant, chill-out-koncert, en Gallakoncert – eller hvad med en Sherlock Holmes koncert? Man bestemmer selv og kan sammensætte sit helt eget program.

Musikfestdage i Diamanten er også for børn, og der vil både være koncerter specifikt programsat for de yngste lyttere og mulighed for at børn selv kan prøve at komponere deres egne værker.

Oplev blandt andre

Kunstnerne tæller både veletablerede danske og internationale ensembler som Tessa Lark (USA), Matthias Loibner (AUS), Nataša Mirković (SLO), Aleksandra Dzenisenia (BY/ FR), Trio con Brio Copenhagen og Fauré Kvartetten (DE), samt musikere fra Danmarks store talentmasse. Derudover vil der også være plads til indslag fra andre af kulturens kanter som f.eks. skuespilleren Søren Sætter-Lassen fra Det Kongelige Teater.

Madkartoteket byder på måltider, salte snacks, søde fristelser, kolde og varme drikke.

Hold øje med programmet her på siden efterhånden som Musikfestdagene tager form, og billetsalget åbner.

Kultur i Diamanten

Hold dig opdateret om koncerter, talks, udstillinger, foredragsforestillinger og mange andre kulturtilbud i Den Sorte Diamant i nyhedsbrevet Kultur i Diamanten. Udkommer 1-2 gange månedligt.

Oplev også