Kommunikationspraktikant til digital kulturformidling

Kulturafdelingen - Det Kongelige Bibliotek

Kulturafdelingen på Det Kgl. Bibliotek i Den Sorte Diamant søger dig, der har lyst til at lave digital kommunikation og markedsføring på web og sociale medier inden for kulturområdet

Praktikperiode: 
Praktikperioden er i efterårssemestret 2017 med start primo september 2017. Længde og eventuel friuger aftales med praktikstedet. 

Om Kulturafdelingen
Kulturafdelingen har ansvar for Det Kgl. Biblioteks kulturelle aktiviteter og formidling, herunder udstillinger, forfatterscene, koncerter, kulturnetværket Students Only!, omvisninger, foredrag m.v. Afdelingen har desuden ansvaret for udlejning af lokaler til blandt andet møder og konferencer samt ansvar for driften af kulturklubben Diamantklubben og Diamantinformationen. 

Få et indtryk af vores arbejde på www.densortediamant.dk

Dine arbejdsområder

Du bliver en del af teamet Kommunikation, service og formidling, der har ansvaret for kommunikation og PR for kulturaktiviteterne samt det fysiske brugermøde i Den Sorte Diamant.  Dine opgaver er i tæt samarbejde med kommunikationskoordinatoren at formidle kulturaktiviteterne i Den Sorte Diamant online:

  • Udvikling af indhold til sociale medier
  • Planlægning og opdatering af website
  • Udarbejdelse af webtekster og udsendelse af nyhedsbreve
  • Forefaldende PR-opgaver

Dine kvalifikationer
Vi har brug for dig, der vil være med til at skabe opmærksomhed og interesse for kulturarrangementer online. Du elsker kultur og kulturformidling og er en kreativ journalistisk formidler. Du forstår dig på formidling på web og sociale medier og har lyst til mere praktisk erfaring. Det er en fordel, hvis du har kendskab til basal billede- og videoredigering og sans for at kommunikere på sociale medier - også med foto og levende billeder.

Løn og arbejdstid
Praktikken er ulønnet. Arbejdstiden vil normalt være ca. 30 timer/uge afhængigt af dit studieforløb og studieordning.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.
Der vil blive gennemført samtaler i uge 17 og 18.

Ansøgning

Ansøgning og CV sendes pr. mail til kontorfuldmægtig Anne Louise Nygaard Westtoft alnm@kb.dk senest søndag den 23. april 2017 OBS: svarfrist udskudt til søndag d. 30. april 2017.

Yderligere oplysninger

Kontakt kommunikationskoordinator Uffe Paulsen på tel 9132 4207 / ufp@kb.dk.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge praktikpladsen.