Brevskrivningskoncert (UDSOLGT)

Kære...

onsdag 23. november 2016 kl. 20:30 Læsesal Nord
Brevskrivningskoncerten foregår i gamle Læsesal Nord.
Brevskrivningskoncerten foregår i gamle Læsesal Nord.
Eventbrite - Brevskrivningskoncert for studerende

Arrangementet er gratis og kun for studerende på videregående uddannelser. En tilmelding til arrangementet er samtidig en tilmelding til Students Only!-nyhedsbrevet.

Event på facebook

Glem novemberkulden og slip skriblerierne løs til en stemningsfyldt brevskrivningskoncert i Læsesal Nord.

Det Kongelige Bibliotek har dette efterår BREVET som tema, hvilket blandt andet markeres med en række brevskrivningskoncerter i den gamle stemningsfyldte Læsesal Nord, der åbnes op efter lukketid i brevskrivningens navn. Under temaet findes også den tredelte serie af foredragsforestillinger: BREVET - Kærligheden, Kaldet og Eksilet.

I Læsesal Nord kan du i ro og mag – og med et glas vin til – få slappet af i tankerne og skrive et brev. Måske har du et brev, du har gået og ventet på at få skrevet? Nu har du en hel time i fred og ro til at få det ned på papiret. Vi har sørget for, at papir, pen og en frankeret konvolut ligger klar på skrivepultene. Papiret er af typen Svensk Arkiv, som er fysisk stærkt og kemisk stabilt, og dit brev vil derfor kunne holde i hundredvis af år.

Der vil igen være live musik med komponisten og guitaristen Mark Solborg, der gennem en lang karriere har markeret sig på den danske og internationale jazz-scene. Denne aften medbringer Mark Solborg nye originale værker arrangeret for guitar, samt unikke improvisationer i, og med, det magiske gamle læserum. 
Før vi sætter os til pultene, vil der være mulighed for at købe vin, øl og vand i café øieblikkets popup-bar i Oktogonen.

kort november 2016

Så kom og vær med – sluk telefonen, tænd sanserne og hengiv dig til brevskrivningens fortrolige rum. Det Kongelige Bibliotek sender brevet for dig.

Praktisk information:

Indgang gennem Bibliotekshaven fra 20.00 til 20.20. Herefter lukkes dørene.

 

Er du ikke studerende, men ivrig brevskriver, så klik her og læs mere om vores Brevskrivningskoncert den 24. november. 

 

Students Only! er sponsoreret af: