EKSKLUSIVT: Clement Kjersgaard om det amerikanske præsidentvalg

Det vildeste præsidentvalg nogensinde?

mandag 26. september 2016 kl. 16:30 Dronningesalen
Clement Kjersgaard (Foto:Nadia Fryd)
Clement Kjersgaard (Foto:Nadia Fryd)

Eventbrite - Clement Kjersgaard om det amerikanske præsidentvalg

Arrangementet er kun for studerende på en videregående uddannelse. En tilmelding til arrangementet er samtidig en tilmelding til Students Only!-nyhedsbrevet

Kun for Students Only! Kom helt tæt på, når Clement Kjersgaard stiller de største spørgsmål til det amerikanske præsidentvalg.

Det går sjældent stille for sig, når de amerikanske præsidentkandidater ruller det tunge valgskyts frem. Men denne gang er det dog, som om der er blevet skruet op for dramatikken - og der sker ting, som ingen forudså for blot et halvt år siden.

Sensationerne står i kø. Hvordan blev Trump Republikanernes kandidat? Hvorfor blev outsideren Bernie Sanders så enormt populær? Og hvad sker der, hvis Hillary Clinton ender i nye skandaler inden valgdagen?

Tv-vært og udgiver af magasinet RÆSON, Clement Kjersgaard er mand for at stille skarpt på verdenspolitikkens mange facetter. Efter foredraget svarer han på publikums spørgsmål. Vil Hillary Clinton være mindre tilbageholdende med militære indgreb end Obama? Og hvad sker der egentlig, hvis Trump vinder?

Foredraget afholdes i samarbejde med Nyhedsmagasinet RÆSON. Medlemmer af Students Only! kan netop nu tegne abonnement på RÆSON og få en gratis bogpakke – se: raeson.dk/students

 

Students Only! er sponsoreret af: