Kære...

Lyt&Skriv - Paolo Russo, bandoneon

torsdag 5. november 2015 kl. 21:30 Læsesal Nord

Del event på Facebook 

Students Only! indbyder endnu engang til en unik brevskrivningskoncert akkompagneret af den italienske bandoneonist Paolo Russo.

I den gamle Læsesal Nord kan du med et glas vin i den ene hånd og en pen i den anden manifestere et øjeblik til evig tid og dele det med en anden.

På skrivepultene ligger brevpapir og frankerede konvolutter af papirtypen Svensk Arkiv, der er fysisk stærkt og kemisk stabilt, hvorved det kan holde flere hundrede år. Så kom og vær med – sluk telefonen, tænd sanserne og hengiv dig til brevskrivningens fortrolige rum. Det Kongelige Bibliotek sender brevet for dig.

Den virtuose jazzmusiker Paolo Russo akkompagnerer brevskrivningen på det fascinerende instrument bandoneon – en særlig argentinsk harmonika. Med den fineste fingerspidsfornemmelse for instrumentets mangefacettede udstrykspotentiale fremdrager Russo en dybtfølt lyd, der kendetegner de mange kompositioner han har lavet til både teater og film. Derudover optræder han som solist og i forskellige kollaborationer, og han skabt sig en imponerende international karriere med koncerter verden over.

Inden vi sætter os til pultene, er der mulighed for at købe snacks, vin, øl og vand i café øieblikkets popup-bar. Paolo Russos intense lyd bliver rammesættende for arrangementet, hvor vi går fuldstændig offline til fordel for en times intenst nærvær.

Arrangementet er gratis og kun for studerende. Tilmelding er nødvendig og gælder samtidig som tilmelding til Students Only!-nyhedsbrevet.

Det er ikke muligt at få plads på aftenen. Der er kun adgang for folk, der er tilmeldt sig på forhånd og har fået en bekræftelse på mail.

 

Students Only er sponsoreret af Siemens