Dokumania LIVE: The Hunting Ground

Doku&Debat: Eksklusiv Students Only!-visning af den afslørende og debatskabende dokumentar The Hunting Ground.

tirsdag 29. september 2015 kl. 17:00 Dronningesalen

Dokumentaren The Hunting Ground - Voldtaget af elitens sønner, der tager publikum med ind i hjertet af en chokerende kultur præget af vold, seksuelle overgreb og fortielser, der hersker indenfor murene på amerikanske universiteter.

I rå og intense interviews fortæller en række unge studerende om seksuelle overgreb og voldtægter på flere top-universiteter i USA - og om hvordan ledelsen har forsøgt at dysse sagerne ned.

Filmen er produceret af makkerparet Kirby Dick og Amy Ziering, der står bag den Emmy-vindende dokumentar The Invisible War, om voldtægtsovergreb i USA’s militær. 

Efter visningen er der paneldebat med daglig leder af Center for voldtægtsofre, psykolog Anja Hareskov Jensen, forkvinde for Dansk Kvindesamfund, Lisa Holmfjord,  politisk rådgiver i Amnesty International, Stinne Bech, og direktør for KVINFO Nina Groes. Moderator: Gitte Hansen, P1 Debat

A Searing Look at Campus Rape” - NY Times

The epidemic of rapes on college campuses is examined” – The Rolling Stones

 

 

Dørene åbnes kl. 16.30 Filmen begynder kl. 17.00 Pladserne er unummerede.

Arrangementet er gratis og kun for studerende.

En tilmelding til arrangementet er samtidig en tilmelding til Students Only!-nyhedsbrev.

Arrangør: Det Kongelige Biblioteks studenternetværk Students Only! i samarbejde med DR2 Dokumania. Students Only! er sponsoreret af Siemens 

Siemens farve