Mød Rufus Gifford

Særarrangement

fredag 28. februar 2014 kl. 16:00 Dronningesalen

Twitter #giffordSO

Del på Facebook

Mød den amerikanske ambassadør Rufus Gifford i samtale med USA-ekspert Torsten Jansen.

He is not your ordinary diplomat. Blandt andet har ambassadør Gifford rangeret højt i hierarkierne i Hollywoods filmindustri, er en kyndig kajakroer og fan af det danske radio program Monte Carlo, som han gæstede for nylig.

Dette særarrangement for Students Only! -medlemmer giver et eksklusivt indblik i den diplomatiske verden. Publikum vil efter samtalen få mulighed for at stille spørgsmål til ambassadør Gifford.

Efter Rufus Gifford gav den som fænomenal fundraiser under Obamas genvalgs-kampagnen i 2012, har den dynamiske diplomat haft godt og vel et halvt år til, at opnå nogle af de mål han satte sig som ambassadør i Danmark. En tættere relation mellem USA og Grønland er bare nogen af de tiltag, han arbejder på. Han mødes i Den Sorte Diamant til en samtale med Torsten Jansen, der både handler om politik og personlige oplevelser og iagttagelser. Hvad er hans oplevelse af Danmark? Hvordan har det været at skulle repræsentere USA på godt og ondt? Hvad er hans personlige oplevelser med præsidenten og hvordan ser han USA's rolle i fremtiden? Der er lagt op til en åbenhjertig snak, som både kommer til at strække sig fra amerikansk udenrigspolitik til giraffen Marius.

Torsten Jansen er partner i LEAD Agency, hvor han arbejder med politisk rådgivning. Tidligere har han blandt andet været USA korrespondent for DR samt diplomat på den danske ambassade i Washington DC.
 

TILMELDING:
Send en mail med dit navn med emnet GIFFORD til studentsonly@kb.dk og om du ønsker en eller to billetter. Det er først-til-mølle, og du er først sikret billet, når du har fået en bekræftelse på mail.
Kun en tilmelding per medlem. Som sædvanligt er en tilmelding til arrangementet også en tilmelding til Students Only!

Arrangør: Students Only! og Den Amerikanske Ambassade